Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Južna Amerika

Copa Americi prijeti oblak pepela iz čileanskog vulkana

vulkan (1)
Reuters/Pixsell
14.06.2011.
u 20:12

Raspored odigravanja utakmica na skorašnjoj Copa Americi možda će morati biti promijenjen

Turnir najboljih južnoameričkih reprezentacija počinje 1. srpnja u Argentini, a do pomicanja termina možda dođe zbog oblaka pepela koji je nastao nakon erupcije vulkana u Čileu.

- Nastavi li oblak prizemljivati avionske letove u regiji, bit ćemo prisiljeni nešto mijenjati - rekao je predsjednik Argentinskog nogometnog saveza Julio Grondona.

Letovi su zasad prizemljivani u Argentini i Urugvaju, a CONMEBOL, južnoamerička inačica Uefe razmatra mogućnost da momčadi slijeću u Paragvaj i onda autobusima budu prebačene u Argentinu.

Organizatori Copa Americe također su objavili da će omogućiti zemljama sudionicama da prijave jednog igrača više za natjecanje, pa će umjesto 22 na popisu biti 23 igrača.

Taj dodatni igrač odnosi se na poziciju vratara.

Komentara 1

DU
duleprof
21:36 14.06.2011.

Osim arene sport ima li jos i jedna televizija na ovim prostorima da prenosi Copa America , neko je spominjao Eurosport da li neko zna ima li išta od toga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije