Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Slobode

Ćiro: Prosinečki je najtalentiraniji trener, bio bi odličan izbornik Srbije

Ćiro Blažević
Luka Stanzl/PIXSELL
16.01.2014.
u 08:41

- Jedva čekam sresti svoje zvezdaše. Jedva čekam da zagrlim svog prijatelja Džajića. Jako se veselim toj utakmici, budi mi nostalgiju za Jugoslavijom

Miroslav Ćiro Blažević preuzeo je tuzlansku Slobodu, a uskoro će i debitirati na klupi. Početkom veljače prvu će utakmicu odigrati protiv Crvene zvezde.

- Jedva čekam sresti svoje zvezdaše. Jedva čekam da zagrlim svog prijatelja Dragana Džajića. Jako se veselim toj utakmici, budi mi nostalgiju za Jugoslavijom i tim velikim utakmicama, rekao je Ćiro za Kurir i dodao:

- Utakmica protiv Zvezde će biti zanimljiva, ali neću se razmetati izjavama jer nemam još uvid u kvalitetu Slobode.

Ćiro je pohvalio reprezentaciju Srbije, rekao da ima odlične igrače, a dao im je i savjet.

- Morate dovesti Roberta Prosinečkog. Robi je najtalentiraniji trener u regiji, kada biste ga uspjeli dovesti, to bi bio svjetski potez. Prosinečki je čisti pogodak, ne znam što više čekate, pitajte ga - za kraj će Ćiro.

>>Ćiro otišao u Tuzlu: Svi bježe jer Zdravko Mamić vlada hrvatskim nogometom!

Komentara 12

Avatar Glina74
Glina74
08:56 16.01.2014.

Čito ,Čiro Pa uvijek su ti bili prijatelji samo si ti okretao kaput i šajkaću kako ti je trebalo od jedan put si nostalagičar

SE
sestrićna
10:59 16.01.2014.

ćiro je takav ronilac da ...

MO
moskito
10:35 16.01.2014.

E Ciro je ko guzica . sad ljubi bosance sad ljubi srbe sad ljubi "hrvate" koji su za par eura prodali svoju guzicu srbima. Sto se moze ocekivati pametno od jednog starog senilca koji vise za nista nije sposoban osim da prica price za malu-veliku djecu. Bijeda i jad .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije