Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI JAKU MOMČAD

Ćiro je Slobodu pojačao sa dva bivša igrača Dinama

Sulejman Krpić
Igor Kralj/PIXSELL
26.01.2014.
u 11:29

Novi igrači Slobode su veznjak Edin Husić, napadač Sulejman Krpić te golman Adnan Hadžić.

Miroslav Ćiro Blažević nakon dolaska na klupu tuzlanske Slobode zavapio je za pojačanjima, a 'trener svih trenera' nije trebao dugo čekati na reakciju predsjednika kluba Azmira Husića.

Novi igrači Slobode su veznjak Edin Husić, napadač Sulejman Krpić te golman Adnan Hadžić.

Inače, Husića i Krpića imali su priliku upoznati i ljubitelji Prve HNL. Naime, 28-godišnji Husić u karijeri je između ostalih nosio dres Dinama, Cibalije i Karlovca, a u redove Slobode dolazi iz San Antonio Scorpionsa. U Tuzli bi se trebao zadržati godinu dana.

Na godinu dana potpisao je i 23-godišnji napadal Sulejman Krpić koji je karijeru započeo u Orašju odakle je otišao u zagrebački Dinamo. Nakon Dinama put ga je odveo preko Laska, Orašja, Posavine, Sarajeva, Gornjih Milanovaca do Tuzle.

>> Ćiro: Pišem knjigu, ali će izaći tek kad umrem
>> Ćiro: Ništa bez Bandića, on mi je naredio da odem u Tuzlu

Komentara 3

MA
marlboro69
17:56 26.01.2014.

Zavidnu karijeru nakon Dinama je imao ovaj krpic! Posebno bi naglasio ovog zadnjeg nogometnog velikana fk gornji milanovac! Kako se tu "peru" novci čovječe!!!

Avatar Stjepan .
Stjepan .
16:10 26.01.2014.

Tko će Vam biti pomoćnici i trener vratara?

Avatar Darko zg
Darko zg
20:18 26.01.2014.

Ćiro,još ti fali samo kruno Jurčić...požuri sa njim dok ti ga Maminjo ne otme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije