Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pakao mog života'

Ćiro: Pišem knjigu, ali će izaći tek kad umrem

Ćiro Blažević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
20.01.2014.
u 21:21

- Tamo ću iznijeti sve, ama baš sve. Knjiga će izaći kada ja umrem - ispalio je Ćiro.

Miroslav Ćiro Blažević od petka je u Tuzli gdje je preuzeo momčad Slobode. Glavni cilj bit će mu ulazak u Premijerligu BiH. 'Trener svih trenera' istaknuo je kako mu je u životu ostalo neostvarenih želja.

- Nema tog čovjeka na svijetu koji nema neostvarenih želja. Toliko sam puta želio neku dobru mačku, ali ona me nije htjela. Kud ćeš veću neostvarenu želju? - rekao je Ćiro za Dnevni avaz te dodao:

- Što se tiče sporta, o tome bolje da ne mislim, jer se odmah razbolim. Da sam ove pameti bio, postao bih prvak Europe i svijeta. Zamisli koje ja žaljenje imam, jer znam savršeno dobro gdje sam pogriješio. A da ne govorim da bih s BiH prošetao pored Portugala u baražu za SP. I tada sam već bio star, ali nikada dovoljno iskustva.

Ćiro je BiH medijima otkrio kako piše knjigu 'Pakao mog života'.

- Tamo ću iznijeti sve, ama baš sve. Knjiga će izaći kada ja umrem - ispalio je Ćiro te dodao:

- Uveliko pripremam knjigu, koju će sigurno čitati cijeli nogometni puk. Ali, imam princip da knjiga izađe onda kada me više ne bude, jer će mi ovi živi j.... mater.

U razgovoru je Ćiro istaknuo i kako bi Igor Štimac još uvijek bio izbornik Hrvatske da ga je samo jednom nazvao.

- Igor Štimac bi i dan-danas bio selektor hrvatske reprezentacije da me je samo jednom nazvao, ali to je deformacija većine mladih trenera. Kada dobiju funkciju, oni misle da sve znaju.

Cijeli razgovor pročitajte ovdje.

>> Ćiro: Ništa bez Bandića, on mi je naredio da odem u Tuzlu
>> Šećerbegović: Ćiro će uspjeti u Tuzli, samo se bojim radnji izvan terena

Komentara 8

Avatar Svećenik
Svećenik
21:52 20.01.2014.

knjiga ce izaci u Bosni?

KR
krsniks
22:12 20.01.2014.

nije neophodno niti tad, ali posto si zvrljao, nek ti izadje, ionako u njoj nece biti niceg pametnog. znaci ciro, da bismo mi to tvoje remek djelo citali, moramo pricekati da umres.

CA
Cafa
21:44 20.01.2014.

Umireš već najmanje 10 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije