Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DRUGOM KOLU

Čilić: Uvjeti su bili teški, a u nastavku moram biti bolji na reternu

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.05.2018.
u 22:19

- Protiv Hurkacza nikada nisam igrao, a nisam ga do sada niti gledao, pa ću morati potražiti savjet.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić igrat će u 2. kolu Roland Garrosa nakon što je u utorak svladao Australca Jamesa Duckwortha sa 6-3, 7-5, 7-6 (4).

- Uvjeti za igru bili su teški, zbog kiše težina loptica bila je veća. Duckworth je solidan i neugodan igrač, ali u ključnim trenucima sam odigrao smireno, a servis mi je bio solidan. Što se tiče nastavka turnira moram biti bolji na reternu i to će mi još povećati samopouzdanje - izjavio je Čilić, koji će u 2. kolu igrati protiv poljskog kvalifikanta 21-godišnjeg Huberta Hurkacza. Čiliću će to biti prvi susret protiv poljskog tenisača, koji 188. na ATP listi i koji je ove godine uglavnom nastupao na challengerima.

Marin Čilić
1/1

 
- Protiv Hurkacza nikada nisam igrao, a nisam ga do sada niti gledao, pa ću morati potražiti savjet. Bitno je da zadržim ovu razinu servisa i da još malo podignem razinu igre. Sve u svemu, nadam se prolazu u sljedeće kolo - dodao je Čilić.

Komentara 1

NA
navrhbrda
23:08 29.05.2018.

Bolji na reternu? Stvarno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije