Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret na Jadranu

Cibonin savjetnik za sportsku politiku: "Magic mi je bio jedan od predavača"

09.08.2023.
u 10:39

Magica poznajem još iz vremena bio na seminaru za NBA novake na kojem je on bio jedan od predavača pričajući što nas sve čeka u životu NBA igrača, priča Dalibor Bagarić

Znali smo da Dalibor Bagarić, savjetnik Cibonine uprave za sportsku politiku, traga za razigravačem ali da će baš naletjeti na jednog od najvećih razigravača svih vremena to nismo očekivali. Doduše, nije ni Bagi koji je, kada je čuo da se Magic Johnson nalazi u Crnoj Gori, nazvao NBA legendu i predložio mu kratko druženje.

I ono se i dogodilo u Tivtu, u butiku (multibrand storeu), projektu njegove supruge Jasmine. Ponajveća NBA zvijezda iz 80-tih pojavila se sa suprugom Cookie pa su tako i nastale obiteljske fotografije na kojima su se Bagarićima i Johnsonovima pridružili i Ivan i Martina Peković, crnogorski prijatelji Bagarićevih.

Detalje tog susreta ispričao nam je sam Dalibor Bagarić:

- Vidio sam na Instagramu da je Magic u Tivtu, baš u vrijeme kada smo se i mi tu zatekli pa sam ga nazvao jer imam njegov broj otprije. Pričao mi je da je na krstarenju Mediteranom. Krenuo je iz Francuske, pa je tako stigao i do Grčke i Crne Gore. Podružili smo se malo nakon čega je on otišao za Dubrovnik. Inače, s Magicom sam se vidio i ove zime u Parizu gdje su svoju ligašku utakmicu igrali Detroit Pistonsi i Chicago Bullsi a kojoj sam ja nazočio kao negdašnji igrač Bullsa i NBA ambasador. A u taj program ušao sam prije nekoliko godina.

S obzirom na to da je među njima 20 godina razlike, Magicu su 63 a Bagiju 43 godine, očito je da se njih dvojica ne znaju iz igračkih dana odnosno s NBA parketa.

- Nije da se čujemo svako malo no Magica sam upoznao za vrijeme "rookie transition programa", seminara za NBA novake na kojem je jedan od predavača bio i on pri čemu je pričao o tome što nas sve čeka u životu NBA igrača – prisjetio se negdašnji centar (216 cm) Cibone, Chicago Bullsa, Olympiakosa, Fortituda, Girone, Cedevite...


 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije