Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Cibalia slavila protiv Lokomotive i odnijela tri boda iz Maksimira

'06.04.2012., Zagreb - Maksimir, nogometna utakmica 25. kola MAXtv Prve HNL, NK Lokomotiva - NK Cibalia. Andrej Kramaric. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
06.04.2012.
u 20:57

U 25. kolu Prve HNL Cibalija je na gostovanju kod Lokomotive slavila sa 2:1

Već u 5. minuti nogometaši Lokomotive su poveli – Župarić je posve nepotrebno srušio Šituma na vrhu svog šesnaesterca u situaciji kad napadač \"lokosa\" nikako nije mogao zaprijetiti vrataru Matkoviću i sudac Ante Vučemilović dosudio je jedanaesterac, kojeg je u 1:0 pretvorio Andrej Kramarić.

No, samo deset minuta kasnije Vinkovčani su izjednačili. Matoš je fino odigrao loptu u kontru za Kresingera, Komorski je postavljao zaleđe i pogriješio, pa je vinkovački napadač izbio sam ispred vratara Picaka, zaobišao ga i zabio za 1:1.

U ravnopravnoj utakmici bez pravih prilika, lijep je bio pokušaj Kramarića glavom s desetak metara u 33. minuti, a pet minuta prije odlaska na odmor gosti su poveli. Vitaić je dijagonalom pronašao usamljenog Pavličića, koji je primio loptu i uputio je na drugu stranu, gdje je bio iskusni Mladen Bartolović i postavio 2:1 za goste. Kompletna je domaća obrana bila izigrana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije