Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro 2012.

C. Ronaldo: Mourinho mi je rekao da ćemo sigurno proći dalje

cristiano ronaldo
Reuters/Pixsell
10.06.2012.
u 11:59

- Bili smo dobri, naročito u drugom poluvremenu. Onda su Nijemci iz jedna šanse odmah zabili gol

Kapetan Portugala i ponajbolji svjetski igrač Cristiano Ronaldo bio je nezadovoljan rezultatom, ali ne i igrom svoje reprezentacije u sinoćnjoj utakmici protiv Njemačke.

- Bili smo dobri, naročito u drugom poluvremenu. Onda su Nijemci iz jedna šanse odmah zabili gol. Mi smo dva puta pogodili gredu, imali smo još dvije dobre šanse. Normalno je da smo tužni zbog načina na koji smo izgubili ovu utakmicu. Naše ambicije su i dalje iste, želimo proći dalje.

Ronaldo se sastao i s Joseom Mourinhom koji ga je ohrabrio.

- Razgovarao sam s Mourinhom. Rekao mi je da ima puno vjere u nas, zaželio nam je sreću i rekao da ćemo dobiti preostale dvije utakmice ako ćemo igrati kao protiv Njemačke.

Ključne riječi

Komentara 1

MG
mgodek2
15:16 10.06.2012.

"Ponajbolji svjetski igrač" piše novinar za Ronalda. Mnogi drugi iz iste profesije pišu za Ćiru Blaževića "trener svih trenera". Jedno i drugo je točno kao da ja, recimo, za sebe ustvrdim da sam "najšarmantniji muškarac svijeta".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije