Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINA BEZ KUŽEA

Boysi poručuju: Zauvijek ćeš biti jedan od nas

Josip Kuže
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
16.06.2014.
u 12:49

Miljenik BBB-a postao je još kao trener Dinama u sezoni 1989./1990., a svoj je kultni status potvrdio povratničkim osvajanjem naslova 2006. godine.

Godinu dana prošlo je od smrti Josipa Kužea, bivšeg igrača i trenera Dinama. Na današnji dan prošle godine Kuže je izgubio bitku s leukemijom, a ovaj dan će obilježiti i Bad Blue Boysi.

Kuže je u modrom dresu zaigrao 384 puta. Miljenik BBB-a postao je još kao trener Dinama u sezoni 1989./1990., a svoj je kultni status potvrdio povratničkim osvajanjem naslova 2006. godine.

– U ponedjeljak, 16. lipnja, navršava se tužna obljetnica preranog odlaska Josipa Kužea, legendarnog i najdražeg nam trenera Dinama. Jednog od nas! – pišu Boysi na svojoj službenoj stranici.

Oni će se okupiti ispred mrtvačnice na Mirogoju u 17 sati, a nakon polaganja vijenaca uputit će se prema Maksimiru gdje će u 19 sati ispred grafita pokraj ulaza u kružni tok upaliti svijeće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije