Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dijamantna liga

Bolt uvjerljiv u Šangaju

Usain Bolt
AFP
23.05.2010.
u 15:42

Najbolji atletičar današnjice Usain Bolt svoj je premijerni nastup na jednom mitingu Dijamantne lige očekivano začinio pobjedom. U Šangaju je slavio na 200 metara s vrlo dobrim vremenom 19.76.

Jamajčanin je zaradio četiri boda u "dijamantnoj utrci", a do pobjede je došao uz rekord mitinga koji je "ukrao" svome sunarodnjaku Asafi Powellu.

Drugo je mjesto osvojio Amerikanac Angelo Taylor, inače olimpijski pobjednik na 400 metara prepone, zaostao je za Boltom 58 stotinki. Treći je s vremenom 20.43 bio još jedan Amerikanac, Ryan Bailey.

Bolt je bio 20 stotinki sporiji od najboljeg svoga, ali svjetskoga rezultata godine, no i to mu je bilo dovoljno za još jednu uvjerljivu pobjedu.

Na drugom ovogodišnjem mitingu iz serije Dijamantne lige na 100 metara kod atletičarki slavila je Amerikanka Carmelita Jeter (11.09), bila je 20 stotinki brža od svjetske i olimpijske prvakinje Shelly-Ann Fraser.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije