Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVOMOĆNO

Fredi Fiorentini osuđen na godinu dana uvjetno: Nije platio 7,5 milijuna kuna poreza

Fredi Fiorentini
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
13.03.2015.
u 15:41

Hajduk je, pak, kao pravna osoba kažnjen sa 40 tisuća kuna, no sutkinja Marina Boko primijenila je uvjetnu osudu, što znači da Hajduk neće morati platiti ako tri godine od pravomoćnosti presude ne počini novo kazneno djelo.

Nekadašnji dugogodišnji direktor Hajduka Fredi Fiorentini danas je pred splitskim sudom nepravomoćno osuđen na godinu dana zatvora uvjetno s rokom kušnje od četiri godine zbog neplaćanja poreza na isplate igračima, trenerima i pripravnicima od 244 tisuće kuna te za neplaćanje poreza na transfere Nike Kranjčara, Mirka Hrgovića, Nikice Jelavića, Ante Rukavine i Gorana Sablića u visini od sedam i pol milijuna kuna! Riječ je o nepravomoćnoj presudi.

Hajduk je, pak, kao pravna osoba kažnjen sa 40 tisuća kuna, no sutkinja Marina Boko primijenila je uvjetnu osudu, što znači da Hajduk neće morati platiti ako tri godine od pravomoćnosti presude ne počini novo kazneno djelo.

>> Poklepović: Moji igrači su osnovci i srednjoškolci koji tek uče abak

Komentara 11

ŽU
žuti
15:56 13.03.2015.

Ha, ha, ha, žrtveno janje je nađeno, Država popušila silnu lovu, predsjednici Hajduka se ne spominju, ali mali od kužine je "strogo" i za primjer kažnjen! Laku noć Hrvatska!

TR
traflu
16:28 13.03.2015.

Gdje su sada komentari hajdukovci.Sads vas nema a da je Mamić u pitanju bilo bi........Sram vas bilo.Sutra poslije tekme na rivu

U1
ursus_1212
17:43 13.03.2015.

A di su pare?????? Lako je tako..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije