Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad već neće u jar...

Bilićeve kockaste zovu u SAD, Kinu, Južnu Ameriku

Reprezentacija
Antonio Bronić/VLM
26.11.2009.
u 20:45

- Sve ćemo pozive razmotriti - kaže glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

Svibanj sljedeće godine reprezentacije će koristiti za pripreme za SP. Među 32 momčadi, nažalost, nema Hrvatske, ali će zato Bilićeva vrsta biti zanimljiva kao suvježbač. I već sad Hrvatskoj stižu pozivnice za prijateljske utakmice.

– SAD i Honduras zovu nas na utakmice u prvoj polovici svibnja. To je nezgodan termin jer naše prvenstvo tada još traje. U tom razdoblju žele nas i Kina i Urugvaj, a javio se i Paragvaj. Sve ćemo razmotriti – kaže glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

Komentara 13

OB
-obrisani-
20:57 26.11.2009.

Sve same nogometne velesile! Jos da se javi el Salvador Azorski otoci! Mozda i Malvini!

OB
-obrisani-
08:37 27.11.2009.

Super Kina, SAD, Južna Amerika. Kakva ekipa i kako su traženi. Ali zašto jih niko ne zove u Južnu Afriku ?? Naime tamo če se preko ljeta zadržavati oni najbolji i najsposobniji..

NE
Ne$$
08:59 27.11.2009.

Plin. STOP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije