Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET CHAMPIONSHIPA

Bilićev Watford lomio i slomio West Bromwich, trenutno su peti na tablici

Stoke City v Watford - Sky Bet Championship - The Bet365 Stadium
Foto: Darren Staples
1/3
20.02.2023.
u 23:38

U dvoboju u kojem su gledatelji mogli vidjeti čak pet pogodak presudio je švedski veznjak Ken Sema. Vodeći u prvenstvu je Burnley.

U posljednjem susretu 33. kola engleskog Championshipa, tamošnje druge lige, nogometaši Watforda, koje vodi hrvatski trener Slaven Bilić, svladali su kao domaćini s 3-2 West Bromwich. Dva puta je Watford vodio, ali se i dva puta West Bromwich vraćao iz rezultatskog minusa.

No, domaći sastav je do pobjedničkog pogotka došao u 78. minuti. Tada je Šveđanin Ken Sema zabio za 3-2, ujedno svoj drugi pogodak na utakmici. Bilićev sastav je trenutačno peti na ljestvici te ima 50 bodova.

Na vrhu ljestvice je Burnley sa 72 boda, a ispred Watforda su još Sheffield United sa 61, Middlesbrough s 57 i Luton koji kao i Bilićeva momčad ima 50 bodova.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije