Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenad Bjelica

Bili smo sami sebi mala nepoznanica, ali vidimo da imamo dobru momčad

Dinamo - Hapoel
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
24.07.2018.
u 23:06

Bilo je super od prve minute. Bili smo motivirani i željeli smo pobjedu pred ovoliko navijača - rekao je Mislav Oršić

Razigrani Dinamo do nogu je potukao izraelskog prvaka Hapoel Be'er Shevu. U prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka momčad Nenada Bjelice pobijedila je s 5:0 te napravila veliki korak u sljedeću rundu natjecanja.

Plave su u maksimirskom trijumfu predvodili dvostruki strijelac Arijan Ademi, te Izet Hajrović i Mislav Oršić.

Dinamo - Hapoel
1/21

- Bilo je super od prve minute. Bili smo motivirani i željeli smo pobjedu pred ovoliko navijača. Na vrijeme smo zabili prvi gol i onda je sve bilo puno lakše. Na kraju je sve  lijepo završilo - rekao je Oršić za Arenasport koji je u Dinamo stigao iz korejskog Ulsan.

- Dogovorili smo se da ćemo od prve minute podržavati jedan drugoga i davati sve od sebe - istaknuo je Mislav te dodao:

- Imali smo malih problema na početku utakmice, ali smo na kraju sve riješili.

U 74. minuti Oršić je izašao iz igre, a navijači su ga nagradili  pljeskom.

- Ja sam dečko iz Zagreba, naravno, naježio sam se kada sam izlazio. Stvarno sam sretan zbog toga - prisnažio je Mislav Oršić.

>>Pogledajte tko je sve zainteresiran za naše klubove, koji igrači imaju najviše ponuda i o kolikim se svotama radi

- Hvala bogu da je ovako završilo. Sretni smo. Naporno smo trenirali zadnjih mjesec i pol dana, dali smo sto posto i isplatilo se. Međutim, ništa još nije gotovo. Moramo biti koncentrirani i uzvrat privesti kraju kako treba - istaknuo Dinamov kapetan Arijan Ademi. 

Trener Nenad Bjelica bio je zadovoljan igrom i uvjerljivom pobjedom.

- Teško je bilo očekivati pobjedu protiv Hapoela koji je vrlo dobra momčad. Mislim da smo zaslužili pobjedu. Odigrali smo dobru utakmicu, na vrlo visokoj razini. Svi smo sami sebi bili mala nepoznanica, ali sada vidimo da imamo dobru momčad. Imamo mnogo potencijala - rekao Nenad Bjelica, koji dodao da je momčad osim u napadu sjajno igrala i u obrani.

- Ostvarili smo sve što smo zacrtali i uvježbavali na pripremama. To nam je donijelo golove - podvukao je Nenad Bjelica.

Komentara 6

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:30 24.07.2018.

Svaka Čast!!! Ovo je ogroman Rezultat!!! Hapoel bio u Ligi Prvaka i sad Dinamo im dade Petardu!!!! Bravo Hrvatska Bravo Dečki !!!!! Idemmmmoooooooooo

Avatar southman
southman
07:45 25.07.2018.

Svaka čast Dinamu, želim mu sreću u daljnjim kolima ! Onaj golman Izraelaca je malo teža smijurija !

VL
vladek
08:31 25.07.2018.

treba igrat jednostavno,brzo i presing

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije