Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi A. Sirotanović

BiH vodi najboljeg rudara na nogometno prvenstvo u Brazil

Brazil
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.05.2014.
u 12:30

Elektroprivreda je Nogometnom savezu BiH u dodijelila 700.000 KM.

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić informirao je danas članove Vlade da Nogometni savez BiH na osnovi sponzorskog ugovora s Elektroprivredom dodjeljuje dva putovanja u Brazil na Svjetsko nogometno prvenstvo te da je odlučeno da ta putovanja, na prijedlog sindikata u sklopu koncerna, dobiju najbolji rudar i najbolji radnik  Elektroprivrede BiH.

Elektroprivreda je Nogometnom savezu BiH u dodijelila 700.000 KM.

>>Brazil podigao 30.000 vojnika za sigurno SP u nogometu

Komentara 2

SO
Sokolić
14:40 15.05.2014.

Baš mi se sviđa ova zamisao. Rudari su mahom siromašniji. Za života štede da bi skupili za jedno putovanje u Hrvatsku na Jadran, a o Brazilu mogu samo sanjati. Palac gore.

ME
merdevina
15:07 15.05.2014.

Izvrsno i pošteno u jednom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije