Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKO SOKOLOVO

Beusan: Suci su pomogli Rijeci i Hajduku da dođu do pobjeda

Split - Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
12.12.2016.
u 23:08

- Jasno je da je ovo igranje rukom za kazneni udarac. Split je oštećen - rekao je Beusan koji smatra da je jedanaesterac za Rijeku neopravdano dosuđen.

Sudački ekspert Mateo Beusan u HRT-ovoj emisiji 'Stadion' prokomentirao je proteklo kolo HNL-a u kojem je bilo puno sudačkih grešaka.

Smatra da je Split oštećen u utakmici s Rijekom (0:2) jer je Maleš trebao dobiti crveni. Također, Beusan kaže da su Splićani trebali dobiti kazneni udarac nakon što je Žuta igrao rukom.

- Jasno je da je ovo igranje rukom za kazneni udarac. Split je oštećen - rekao je Beusan koji smatra da je jedanaesterac za Rijeku neopravdano dosuđen.

Utakmicu u Splitu sudio je Bruno Marić što je izazvalo tenzije.

- To nije dobra odluka. Da sam povjerenik, ne bi dolijevao ulje na vatru - rekao je Beusan.

Osvrnuo se i na utakmicu Cibalije i Hajduka. Beusan kaže kako bijeli nisu u pravu jer smatraju da su oštećeni za jedanaesterac nakon što je Hamza pao u kaznenom prostoru. No, naglasio je da je sudac Frković pogriješio kad mu je dao žuti karton zbog kojega će propustiti derbi s Dinamom.

- Cibalia je oštećena kod prvog gola Futacsa koji je prije udarca napravio prekršaj u napadu. Sumnjiv je njegov i drugi gol jer je tada srušio domaćeg igrača - kaže Beusan.

Komentara 28

ED
europski dinamo
23:30 12.12.2016.

3 kola redom suci ne sude penale protiv Rijeke(Slaven,Dinamo,Split) + ponisten cisti gol Slavenu. Tablica bi puno drugacije izgledala... Sudjenje hajduku vise ne treba komentirati...vec 5-6. pobjeda u pomoc sudaca.

ZD
Zdravkecmali
23:23 12.12.2016.

Glavno da su šugavci poceli napadat suce i kad sudi u njihovu korist. A i Rijecani ne zaostaju puno.

ED
europski dinamo
23:48 12.12.2016.

Dinamo je u 2 derbija u Maksimiru pokraden za 4 boda. Protiv hajduka u 5. i 7. minuti dva brutalna faula na Fernandezu ili kako Beusan kaze to su crveni kartovi u Europi ,ali mozda ne u hnl-u... Protiv Rijekee 45.min odbojka Bradarica kod 0:0 ...realno Rijeka bi tesko na postavljenu obranu Dinama dosla do boda ...vjerojatnije bi sjevnula kontra za 2:0.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije