Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajni Andrijašević

Rijeka s dva igrača više slavila u Splitu i očuvala prednost pred Dinamom

Split - Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
11.12.2016.
u 18:57

Prvo poluvrijeme gosti su dominirali u posjedu, ali najbolju priliku imao je Split. U 25. minuti Rogulić je imao sjajnu prigodu, ali fenomenalno mu je obranio Prskalo.

Rijeka je u 19. kolu HNL-a došla do nove pobjede. Kekova družina slavila je u Splitu sa 2:0 i tako se vratila na šest bodova prednosti u odnosu na Dinamo.

Prvo poluvrijeme gosti su dominirali u posjedu, ali najbolju priliku imao je Split. U 25. minuti Rogulić je imao sjajnu prigodu, ali fenomenalno mu je obranio Prskalo.

U 57. minuti dogodio se možda i ključni trenutak na susretu, vratar domaće momčadi Duka igrao je rukom izvan kaznenog prostora, a sudac Bruno Marić pokazao mu je crveni karton. Rijeka je s igračem više još jače nasrnula, a isplatilo joj se to u 78. minuti. Ajayi je odličnom loptom prebacio obranu, a Andrijašević glavom zabio za vodstvo. 

U 86. minuti sve je bilo riješeno. Ajayi je išao u kontru, sam je trčao prema vrataru, a Jurendić ga je srušio s leđa. Marić je opravdano pokazao još jedan crveni karton za domaću momčad, ali odluka da pokaže i na bijelu točku je pomalo dvojbena jer je napadač Rijeke možda bio izvan kaznenog prostora. Kako bilo, Andrijašević je bio siguran izvođač i svojim osmim pogotkom ove sezone osigurao je Rijeci važne bodove.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 4

Avatar tgprisoje
tgprisoje
19:28 11.12.2016.

Hoće Mišković opet ostavku dat

Avatar mlijeko
mlijeko
23:27 11.12.2016.

Bruno Marić najbolji igrač Rijeke....ali Rijeka u zadnjih 5 kola pobjeđuje na suce i nema igru. Šteta, a bila je pravi hit prvih 15 kola...

VK
vječni krojf
23:58 11.12.2016.

Miskovicu kakve radnje ces poduzeti poslije te utakmice u Splitu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije