Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svojim bivšim suigračima

Benko i Mujanović uskratili pobjedu

\'26.02.2011., Cakovec - Nogometna utakmica 19. kola Prve HNL izmedju NK Varazdin i NK Rijeka. Davor Vugrinec, strijelac za 1:0. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL\'
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
19.03.2011.
u 18:54

S novim trenerom na klupi i iznimno napadačkim sastavom, Slaven Belupo stigao je u Varaždin po prvu proljetnu pobjedu.

Na kraju je svatko osvojio po bod (1:1). Treneru Slavena Royu Ferenčini ni četiri napadača nisu pomogla da u prvih 45 minuta ozbiljnije priprijeti golu domaćeg sastava.

Varaždinci su veći dio vremena držali loptu u svojem posjedu, a u nekoliko navrata i opasno zaprijetili golu farmaceuta. Prvu veliku priliku u 11. minuti zapucao je Vugrinec, na dodavanje mladog Dominka Glavine.

Iako je Vugrinec bio sam pred vratarem Rodićem, čuvar mreže farmaceuta krajnjim naporom obranio je udarac. Isti dvojac, ali u zamijenjenim ulogama, u 43. minuti donio je zasluženu prednost domaćinu. Vugrinec je na desetak metara od gola pronašao Glavinu, koji pak kroz šumu nogu pronalazi put do mreže za vodstvo Varaždina 1:0. Samo što se krenulo s centra u drugom dijelu, Vugrinec ponovno dodaje Glavini, no iako je bio u boljoj poziciji nego prilikom postizanja gola, strijelac za Varaždince ovaj put puca iznad vratiju.

U jeku domaćih napada, sjevnula je kontra gostiju, a u naslovnim su ulogama bili bivši napadači Varaždina. Mujanović je prevario varaždinsku obranu, a Benko pospremio loptu u nebranjenu mrežu za 1:1.

Pogodak je donio i poravnanje snaga na travnjaku. Najveću priliku da sva tri boda ostanu u Varaždinu propustio je Filip Škvorc, čiji je udarac prošao tik uz desnu vratnicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije