Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO U Francuskoj

Belgija se oporavila nakon Italije i odnijela tri boda

Belgija vs. Italija
Foto: Chris Radburn/Press Association/PIXSELL
1/16
18.06.2016.
u 17:28

Belgija je s tri pogotka Ircima pokazala kako se igra i opravdala kvalitetu svoje momčadi.

Nakon što su dobili šamar od Italije već u prvom kolu Europskog nogometnog prvenstva, izabranici Marca Wilmotsa, nahranili su Irce.

Utakmica drugog kola skupine E u Bordeauxu završila je s čak tri gola u mreži Randolpha.

Prvo je mrežu načeo Lukaku u 48. minuti, u 61. na ubačaj Meuniera s desne strane, Witsel je glavom udario za 2:0, a u 70. na dodavanje Hazarda, Lukaku koji je bio gotovo sam pred golom loptu šalje u mrežu za konačnih 3:0 i Belgiji donosi tri boda.

Belgija je jedna od kvalitetnijih momčadi ovog prvenstva, a dominirala je cijelom utakmicom.

Prvo poluvrijeme Ircima nisu dopuštali da dođu do njihova gola, a loptu su u nogama držali čak 76% vremena, no to im nije bil dovoljno jer na odmor su momčadi otišle bez pogodaka.

Nekoliko šansi u prvom dijelu utakmice imala je Belgija, u 20. minuti na ubačaj De Bruynea Hazard udara, ali loptu šalje iznad gola.

Četiri minute nakon Carrasco puca prema golu, ali u gredu od koje se lopta odbija i on je sprema u gol, no suđeno je zaleđe.

Drugo poluvrijeme Irci su se probudili i pokušavali stvoriti akcije, ali Belgijci su ih počeli puniti golovima. O'Neillovi momci, nisu imali konkretne šanse, osim onih iz slobodnih udaraca ili udaraca iz kuta, ali ni te nisu uspjeli iskoristiti. Na kraju su samo uputili dva udarca u okvir gola, dok ih je Belgija sakupila sedam. Irska je tako nakon podijeljenih bodova sa Šveđanima, na tome i ostala, dok su Belgijci upisali prva tri.

>> Pelle zapečatio sudbinu Belgije, Italija pobijedila s 2:0

>> Irci se bore da budu najbolja navijačka skupina na turniru

 

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
16:52 18.06.2016.

Pisanje novinara u zadnji godinu dana kako je Mandzo napadac svjetske klase koji jos nije dao go i koji je u zadnji deset sluzbeni utakmica dao 1 gol a ostali napadaci koji su po kvaliteti ispod njega trpaju golove.Morata Nolitoo Lukaku Stancu itd. Nadam se da ce novinari prestat panja dizat u nebesa i pravit od njega napadaca svjetske klase kad je on samo prosjecan igrac kojeg neko gura i forsira u repku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije