Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAVAJU TRADICIJU

Bayern na Oktoberfestu: Schweini fotkao, Karl-Heinz nazdravljao

Bayern Oktoberfest (1)
Foto: Pixsell
1/11
08.10.2012.
u 15:03

Nogometaši Bayerna po običaju su stigli u narodnim nošnjama, kao i njihove supruge i djevojke

Za razliku od hrvatskih igrača koji financijski nastradaju kad posegnu za pivom u društvu momčadi, nogometaši Bayerna na takve se aktivnosti bace zajedno i u društvu klupskog čelništva. Naravno, nisu Bavarci pili prije utakmice nego su kolektivno, kako je već tradicija, posjetili popularni Oktoberfest u Münchenu. Mario Mandžukić, njihov najbolji strijelac izostao je zbog reprezentativnih obaveza, no sve su nadoknadili ostali.

Mario Gomes, Anatolij Timoščuk, Bastian Schweinsteiger i drugi nazdravili su kriglama pive obučeni u tradicionalne bavarske nošnje koje su obukle i njihove bolje polovice, supruge i djevojke. Dobro su se zabavljali i šefovi kluba, trener Jupp Heynckes te predsjednik Karl-Heinz Rummenigge također je malo popio, a raspoloženi Schweinsteiger službenom je fotografu uzeo fotoaparat i zabavljao se fotografirajući suigrače.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mario72
15:22 08.10.2012.

Gdje je Maminjo što bi se sad love nakupi svaka piva 100.000,00 Eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije