Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Barcelona slavila i u Celju, Načinović zabio pet, a Cindrić dva gola

Zagreb: PPD Zagreb protiv Barcelone u rukometnoj Ligi prvaka
Marko Prpic/PIXSELL
25.02.2021.
u 08:05

U 56. minuti susret je bio potpuno otvoren (29:29), ali u presudnim trenucima susreta sjajni Katalonci su pokazali kvalitetu

Rukometaši Barcelone upisali su i 13. pobjedu u B skupini Lige prvaka nakon što su na gostovanju porazili Celje Pivorarnu Laško sa 32:29. Bila je to zanimljiva i otvorena utakmica u kojoj je Barca tek u završnici slomila slovenski sastav.

Celje PL je odlično otvorilo utakmicu, sredinom prvog dijela domaćin je imao tri gola prednosti (14:11), međutim Barcelona je do konca smanjila zaostatak na pogodak minusa.

U uvodnim minutama drugog poluvremena Barcelona je napravili seriju 5:0 i zaostatak od jednog pogotka pretvorila u vodstvo od četiri gola. Domaćin se nije predavao, u 45. minuti je uspio izjednačiti, a minutu kasnije i povesti sa 26:25.

U 56. minuti susret je bio potpuno otvoren (29:29), ali u presudnim trenucima susreta sjajni Katalonci su pokazali kvalitetu zaključivši utakmicu serijom 3:0.

Barcelonu su do trinaeste pobjede u isto toliko susreta, predvodili Luis Frade sa sedam, te Domane Makuc i Haniel Langaro sa po pet golova, dok je naš Luka Cindrić zabio dva gola.

Kod Celja najefikasniji su bili Domen Novak sa sedam, te hrvatski rukometaš Veron Načinović s pet golova. Josip Šarac je dodao je jedan gol.

Barcelona vodi na ljestvici sa 26 bodova, dok je Celje PL na sedmom mjestu sa šest bodova. Posljednji PPD Zagreb, koji je još uvijek bez bodova, u četvrtak će igrati protiv Veszprema.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije