Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki intervju u maxu!

Badelj: U Dinamu ne igram da se obogatim!

\'13.07.2011., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Neftchi Baku.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
21.10.2011.
u 22:17

- Ovo mi je posljednja sezona u Dinamu - tvrdi kapetan plavih Milan Badejl.

Prije nego što je ukorio kondicijske trenere, Zdravko Mamić obrušio se na kapetana Milana Badelja koji u velikom intervjuu za tjednik Max otkriva je li ga pogodio taj Mamićev istup.

- Ne, moja je odgovornost najveća. Zdravko je gazda, osigurao nam je vrhunske uvjete i bila je to njegova normalna reakcija.

Je li točno da vam je Mamić ponudio petogodišnji ugovor vrijedan tri milijuna eura?

- Da! Bila je to iznimno korektna i velikodušna ponuda, koju sam odbio.

Zašto?

- Nikad u Dinamu nisam igrao zbog novca, no znam da moram zaraditi kako bih osigurao egzistenciju i zaradit ću ga negdje vani. A taj ugovor nisam potpisao zato jer bih želio promijeniti sredinu u dogledno vrijeme.

Ugovor ne mora značiti da ćete ga odraditi do kraja?

- Naravno da ne mora. Ali, značio bi da ću ostati duže nego što namjeravam ostati.

Želite li otići već u zimskom prijelaznom roku?

- Ne bih precizirao hoće li to biti zima ili ljeto.

Postavimo stvar ovako: je li ovo vaša zadnja sezona u Dinamu, odlazite li najkasnije na ljeto?

- Da! Iako sam sretan u Dinamu, želim otići zbog slabog HNL-a! Želim se oprobati u jačoj ligi, s jačim suparnicima, punim stadionima, samo zato!

Cijeli intervju, u kojem se osvrnuo i na uvrede Boysa, u novom Maxu!

Ključne riječi

Komentara 26

FE
Felicijen
00:08 22.10.2011.

Ovo siroče koje će osiromašiti u Dinamu bi htio ići u jaču ligu !? Sakupljati lopte uz teren ?

BO
bomba
22:58 21.10.2011.

Svaka čast tebi i tvojim ambicijama. Ali ti kako igraš u posljednje vrijeme nisi zaslužio da igraš u kvalitetnijoj ligi. Možda austrijskoj ili švicarskoj eventualno belgija. tko te nasavjetovao da ne uzimaš 3 000 000 €, misliš ošteta samo tebi. ako ne budeš kvalitetno igrao nećeš naći novi angažman a onda će ti vuk Mamić ponuditi 5-godišnji ugovor za manje novca. Sad te neće zvati u repku kako ne bi mogao imati uvjet za radnom dozvolom na otoku. jesi mudar nisi svjestan da tek sada nečeš imati adekvatne minutaže. Vidjet češ vrijeme će pokazati jesi li bio u pravu a ja misli m da si pogriješio.

OB
-obrisani-
23:18 21.10.2011.

http://popstipovi.blog.hr/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije