Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NOKAUTIRAT ĆU TE'

Babić izgubio živce: Bio sam ti prijatelj kad si bio debeo poput krafne

Alen Babić
Foto: https://www.facebook.com/AlenSavageBabic
1/5
19.11.2020.
u 21:22

- Bio sam ti prijatelj tri mjeseca dok si bio debeo poput krafne. Tad smo bili dobri, a sada mi govoriš da je Hrgović bolji i da će me nokautirati. Zašto? Svi sumnjaju u mene, a ja ih sve nokautiram u prve dvije runde - rekao je Alen Babić

Alen Babić u subotu boksa protiv Britanca Toma Littlea. Hrvatski teškaš lovi svoju šestu profesionalnu pobjedu protiv borca koji ima deset pobjeda i osam poraza, a gubio je i od Filipa Hrgovića, piše Croring.

Na konferenciji za medije koju je vodio Eddie Hearn najzanimljivije je bilo kada je Babić subotnjem suparniku zamjerio što je izabrao Hrgovićevu stranu.

- Bio sam ti prijatelj tri mjeseca dok si bio debeo poput krafne. Tad smo bili dobri, a sada mi govoriš da je Hrgović bolji i da će me nokautirati. Zašto? Svi sumnjaju u mene, a ja ih sve nokautiram u prve dvije runde - rekao je Alen Babić i nastavio:

- Nokautirat ću i tebe, u prvoj. To si ti rekao za mene, a sada će ti se to dogoditi, to je je*eni plan. O tebi sam govorio lijepo, ali si izabrao Hrgovićevu stranu. Prodao si se njemu i sada ne možeš više biti u Savageove vojske. Ja te volim, ali Savage je ljutit. Želim što prije završiti s tobom završiti.

Little je nakon toga pokušao smiriti strast.

- Nisam nikad bio bez poštovanja prema tebi, ovo je borilački sport. Svjestan sam protiv koga se borim, ali vjerujem u svoju pobjedu - kazao je Tom Little.

Babić je svog suparnika podsjetio kako je završio svojih pet profesionalnih borbi.

- Imam pet nokauta u deset rundi, a ti nisi nikoga pobijedio tri godine. Ne smiješ onda tako govoriti. Trebao bi pokazati poštovanje, a nisi mi ga dao niti jedan posto. Da sam ja bez pobjede tri godine, ja ne bih pričao tako. Hrgović je rekao da si propalica, a ti uzimaš njegovu stranu - dodao je Alen Babić, prenosi Croring.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Behemot
Behemot
22:34 19.11.2020.

Sretno u subotu Alene .. ako te to opušta, svađaj se, samo u ringu koncentracija ..

TF
turio.fachetti
23:29 19.11.2020.

Daj se više potoučite

DO
domagoj1492
00:28 20.11.2020.

Šta se ovaj qurči? Čuj lika, ima 6 pobjeda i sad proziva Hrgovića.... pa daj frajeru nabi 20 pobjeda , pa galami. Ovo je smiješno što radiš. Izletavaš iz svake paštete sa gadostima o Hrgoviću koji lijepo predstavlja Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije