Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI NOGOMET

Atalanta slavila protiv Fiorentine, Pašalić igrao cijelu utakmicu

Mario Pašalić
Press Association/Pixsell
11.04.2021.
u 23:01

Mario Pašalić odigrao je čitav susret za Atalantu koja je četvrta sa 61 bodom, jednim manje od trećeg Juventusa, a dva manje od drugog Milana, dok je Fiorentina ostala 15. sa 30 bodova.

Nogometaši Atalante vratili su se na četvrto mjesto ljestvice talijanskog prvenstva 3-2 (2-0) pobjedom protiv Fiorentine u Firenci u susretu 30. kola.

Atalanta je nakon prvih 45 minuta imala prednost od 2-0 zahvaljujući dvama pogocima Zapate (13, 40), no u nastavku je Fiorentina uspjela poravnati s dva gola Vlahovića (57, 67). Ipak, tih 2-2 stajalo je samo tri minute, Quarta je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a Iličić (70-11m) je s bijele točke vratio prednost gostima.

Mario Pašalić odigrao je čitav susret za Atalantu koja je četvrta sa 61 bodom, jednim manje od trećeg Juventusa, a dva manje od drugog Milana, dok je Fiorentina ostala 15. sa 30 bodova.

Sheffield United - Arsenal 0-3

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 31. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je kao gost uvjerljivo svladao posljednji Sheffield United sa 3-0 (1-0).

Goste je u vodstvo doveo Lacazette (33) nakon lijepe akcije, a u nastavku su pobjedu "topnika" potvrdili Martinelli (71) i još jednom Lacazette (85).

Arsenal se ovom pobjedom uspeo na deveto mjesto ljestvice sa 45 bodova, koliko ima i 10. Leeds United, dok je Sheffield United siguran putnik u drugu ligu sa samo 14 bodova. 

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drago.miota
16:03 12.04.2021.

PAŠALIČ SMETAO CIJELU UTAKMICU ovo bi odgovaralo naslovu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije