Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski nogomet

Arogantni juventusovci ne zaslužuju naslov

Juventus (1)
Pixsell
06.05.2012.
u 09:54

- Mislio sam da se moji suradnici šale kada su mi u zadnjem kolu rekli da je Lecce zabio u 85. minuti

Pretposljednje kolo talijanskog prvenstva moglo bi donijeti konačan rasplet. A to, prema mnogima, znači Juventusov naslov prvaka nakon šest godina, 28. ukupno i produljenje niza nepobjedivosti na 37 utakmica. Podsjetimo, Juventus je jedina momčad u ligama petice koja još nije izgubila! No, osim takvih predviđanja, Talijani se također bave i Gianluigijem Buffonom. Vratar Stare dame u zadnjem je kolu katastrofalnom pogreškom Lecceu omogućio bod te vratio Milan u igru i omogućio mu da dva kola prije kraja još polaže pravo na naslov jer zaostaje samo bod. Juve će danas odmjeriti snage s Cagliarijem, momčadi koja u posljednjih osam kola ne zna za pobjedu, no Talijanima smeta ponajviše to što se u Torinu najviše bave sucima. Posebno kad im ne idu naruku njihove odluke.

– To je arogantna družina koja ne poštuje nikoga i ne zaslužuju naslov! Posljednjih pet mjeseci kritiziraju suce i stvaraju negativno ozračje – kazao je Cagliarijev predsjednik Massimo Cellino.

Milan u gradskom derbiju igra s Interom, koji lovi plasman u Europu.

– Posljednjih dana tumaram svlačionicama kampa i ne mogu vjerovati kakvu su priliku nam dali. Mislio sam da se moji suradnici šale kada su mi u zadnjem kolu rekli da je Lecce zabio u 85. minuti – priznao je Milanov potpredsjednik Adriano Galliani.

U Engleskoj dvije pobjede dijele Manchester City od prvog naslova prvaka nakon 44 godine. Ozbiljna mu je prepreka danas Newcastle, predvođen Papissom Cisseom koji je u posljednjih osam kola zabio 11 pogodaka! Arsenal je jučer s Norwichom odigrao samo 3:3.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije