Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM ZNAO'

Antu Budimira pratio skaut Arsenala, a on zabio još jedan gol

Ante Budimir
Goran Stanzl/PIXSELL
22.12.2015.
u 12:54

Njegov Crotone za sada uvjerljivo korača prema Serie A, a Ante Budimir glavni je adut u svim vizijama hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića...

Ante Budimir posljednjih je tjedana zapalio talijansku (ali i hrvatsku) nogometnu javnost. Bivši napadač Lokomotive, Intera i St. Paulija prvo je u kup utakmici poentirao na San Siru, a onda sjajnu formu prebacio i na prvenstvene terene.

Njegov Crotone za sada uvjerljivo korača prema Serie A, a Ante Budimir glavni je adut u svim vizijama hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića...

Prošli vikend renomirani stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio prenio je da je u posljednjem kolu Serie B hrvatskog napadača pratio veliki Arsenal! Istina, vrlo neobičan podatak, ali je skaut topnika Tony Banfild uistinu viđen na prvenstvenoj utakmici Latine i Crotone (2:2). Još jedne u nizu utakmica na kojoj je Budimir - zabio!

Ovaj interes Arsenala iznenadio je i samog igrača koji se za Goal.com javio kratkom porukom:

- Ne, nisam znao da je utakmicu pratio skaut Arsenala" javio se iz Crotonea Ante Budimir.

>> Ante Budimir 'kao kod kuće', zabio je svoj prvi gol za St. Pauli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije