Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA ISTANBUL

Ana Konjuh pobijedila Elinu Svitolinu i stigla do prvog polufinala u karijeri!

Ana Konjuh
Foto: Reuters/PIXSELL
18.07.2014.
u 15:45

Pobijedila je sa 6:4, 1:6, 6:1

Ana Konjuh uspjela je doći do prvog polufinala u karijeri pobjedom od 6:4, 1:6, 6:1 protiv Ukrajinke Eline Svitoline na WTA turniru u Istanbulu!

Nevjerojatno je kako hrvatska tenisačica igra, od kvalifikacija pa do polufinala konstantno je pokazivala dva lica, ono nepobjedivo i ono sklono pogreškama. Ali svejedno bi na kraju pobijedila, što je odlika velikih sportaša, a nadajmo se da će Ana to uskoro i biti.

Naime, nakon što je kod 4:4 u prvom setu oduzela protivnici servis i osvojila prvi set sa 6:4, izgledalo je kao da će to biti opet lijepa priča, možda završena u dva seta ovaj put. No pojavilo se "ono drugo lice" i Svitolina osvaja drugi set s uvjerljivih 6:1. Izgledalo je u tom trenutku kao da će Anin put završiti u četvrtfinalu, a kad ono – 4:0 u trećem setu za nju!

Riješila je bez problema ostatak meča i sad će u polufinalu igrati protiv bolje u meču Japanke Kurumi Nare i Talijanke Roberte Vinci.

>> Konjuh ponovno pobijedila – igrat će u četvrtfinalu Istanbula!

Ključne riječi

Komentara 9

SA
SI aka SI
16:09 18.07.2014.

Ana je prema ovom rezultatu kojeg vidimo, naš novi Goran :) Malo razvali, pa malo nju, pa opet ona. Napokon netko oko koga čemo se živcirati i uživati. Naprijed Ana!!!

TI
Tinaiva
16:05 18.07.2014.

Bravo Ana.

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
16:18 18.07.2014.

Bravo Ana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije