Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest glumice

Zvijezda sapunica: Isjekla sam ruke staklom, u smrti sam vidjela spas

Foto: Instagram
1/4
06.02.2018.
u 20:52

U trenutku najveće slave Meryem Uzerli proživljavala je najteže trenutke i pokušala se ubiti.

Naša publika glumicu Meryem Uzerli zavoljela je zahvaljujući ulozi Hurem u gledanoj seriji "Sulejman Veličanstveni".

Iako je u javnosti djelovala  sretno i zadovoljno zbog uspjeha koji joj je donijela serija glumica je nedavno priznala da je u jednom periodu prolazila kroz pravi pakao i pokušala se ubiti. 

Zbog neslaganja s bivšim zaručnikom Canom  Atesom bila je jako nesretna jer je saznavši da je trudna zaručnik inzistirao da pobaci. Meryem je odbila to i danas je  ponosna mama male djevojčice Lare. 

- Osvojila sam nagradu za glumu i nagradu sam primila i iste te večeri pokušala sam se ubiti. Otišla sam u hotelsku sobu, bacila statuu koja  se razbila u tisuće komada. Ponašala sam se sasvim ludo i isjekla sam ruke staklom. Htjela sam se baciti s balkona jer mi se to činio jedini izlaz. Samo u smrti sam vidjela spas. Psihički sam bila jako loše - priznala je nedavno glumica.

Tom psihičkom slomu osim privatnih problema doprinijeli su i poslovni  jer Meryem je iscrpilo naporno snimanje "Sulejmana Veličanstvenog" koje je potrajalo godinama. 

1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije