Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERGEJ TRIFUNOVIĆ

Slavni glumac ponovno u ratu s novinarima: 'Nas treba bombardirati jednom godišnje'

06.02.2018.
u 11:02

– U zemlji u kojoj se ubija dostojanstvo, nečija bolest je samo kolateralna šteta novinskog naslova. Treba nas bombardirati jednom godišnje – napisao je Trifunović, nakon čega su mu se javili novinari Telegrafa

Srpski glumac Sergej Trifunović ponovno je uzburkao duhove na društvenim mrežama. Popularni glumac na Twitteru je prozvao novinare koji su prijašnjih dana pisali o bolesti njegova kolege Nebojše Glogovca.

– U zemlji u kojoj se ubija dostojanstvo, nečija bolest je samo kolateralna šteta novinskog naslova. Treba nas bombardirati jednom godišnje – napisao je Trifunović.

 

Nakon tog tvita javio mu se novinar Telegrafa, koji je zahtijevao da mu objasni "zašto Srbiju treba bombardirati".

Trifunović mu je u svom stilu odgovorio: "Sve piše. Ako to ne možete rastumačiti, nađite nekog tko može". No, na Twitteru je i objavio screenshot prepiske na kojoj se vidi i broj mobitela novinara.

Zatim je krenuo pravi rat. Javio se direktor Telegrafa Saša Milovanović koji je objavio Trifunovićev broj i pozvao ljude da ga vrijeđaju.

No, čini se da je izazvao suprotno – Trifunović je počeo dobivati poruke podrške iz cijele regije, a među njima je bilo i Hrvata koji su ga pozvali na besplatno ljetovanje.

 

 

Hvala teletabisu, hvala braći Hrvatima!!!

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

Milovanović je nakon toga optužio Trifunovića da je narkoman te kako ima slike i razgovore s više eminentnih umjetnika "bijelog sporta".

1/5
Ključne riječi

Komentara 57

KR
kruti198
11:16 06.02.2018.

konačno jedan pametan otadžbinac, ihihihihi

DU
Deleted user
12:48 06.02.2018.

Mjenjamo Glavaševića za Trifunovića..

PI
Pierro12
11:34 06.02.2018.

Eto jednog jedinog i to je sve. Zasto nepisite o takvima? Samo zato sto je halabuka tamo VL oma piskara o skandalu. Mozes misliti sta je uzasno rekao. Pa vi sta pisete je 100 puta debilnije. Ili? Ajd recite Kad ste nesto pametno napisali? Prepisujete kao taj Srpski Telegraph. Drugo i neznate. Cudo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije