Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Country diva i seksi zvijer

Zvijezda “Mladog mjeseca” glumi u spotu Taylor Swift

taylor
08.12.2009.
u 16:19

Iako su u početku pokušali skriti vezu, par više ne bježi od paparazza. Mlađahni seks-simbol čija kratka ljubavna prošlost bilježi dvije romanse, prošli je vikend viđen na koncertu, odnosno u garderobi svoje djevojke, gdje je ugodno čavrljao s njezinom majkom.

Sedamnaest mu je godina tek, a za njim luduju milijuni djevojaka diljem svijeta. Glumac Taylor Lautner, neodoljiva zvijezda “Mladog mjeseca”, odnedavno luduje samo za dvije godine starijom country pjevačicom Taylor Swift u čijem najnovijem videospotu ima glavnu ulogu. 

– Taylor je nevjerojatna djevojka! Ne samo što je lijepa nego je i karizmatična, a ima i odličan smisao za humor. Uvijek se odlično osjećam u njezinu društvu, postali smo jako bliski – prišapnuo je medijima besprijekorno građeni vukodlak koji je ljepuškastu i trenutačno iznimno popularnu glazbenicu “nanjušio” na setu romantične komedije “Valentine’s Day” u kojoj oboje glume.

Iako su u početku pokušali skriti vezu, par više ne bježi od paparazza. Mlađahni seks-simbol čija kratka ljubavna prošlost bilježi dvije romanse, sa srednjoškolkom Sarom Hicks i pjevačicom Selenom Gomez, prošli je vikend viđen na koncertu, odnosno u garderobi svoje djevojke, gdje je ugodno čavrljao s njezinom majkom, možda svojom budućom punicom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije