Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jonathan Majors

Zvijezda Marvel filmova uhićena zbog napada na ženu, navodno joj nanio ozljede glave i vrata

FILE PHOTO: 95th Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood
Foto: Aude Guerrucci/REUTERS
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
28.03.2023.
u 07:00

Prema NYPD-u, Majors se suočava s optužbama za gušenje, napad i uznemiravanje

Glumac Jonathan Majors, koji je nedavno glumio u filmovima "Creed III" i "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", uhićen je u subotu ujutro zbog navodne obiteljske svađe, objavila je njujorška policija. Majors (33) priveden je nakon poziva policiji upućenog iz stana u četvrti Chelsea na Manhattanu, navodi se u priopćenju njujorške policije, prenosi CNN.

"Žrtva je obavijestila policiju da je napadnuta", stoji u priopćenju. 30-godišnja žena je imala "lakše ozljede glave i vrata", rekla je policija.

Prema NYPD-u, Majors se suočava s optužbama za gušenje, napad i uznemiravanje. Majorsova odvjetnica Priya Chaudhry rekla je da je glumac "potpuno nevin" i da je "dokazivo žrtva svađe sa ženom koju poznaje".

"Brzo prikupljamo i prezentiramo dokaze okružnom tužitelju s očekivanjem da će sve optužbe odmah biti odbačene", rekla je Chaudhry u priopćenju objavljenom u nedjelju.

Ti bi dokazi uključivali dvije pisane izjave žene koja poriče optužbe, ustvrdio je odvjetnik, kao i video snimku iz vozila u kojem se incident navodno dogodio te svjedočenje vozača i drugih svjedoka.

U svjetlu optužbi, američka vojska objavila je da povlači dva nedavno objavljena oglasa za novačenje u kojima se pojavljuje Majors, rekavši u izjavi da je "duboko zabrinuta".

Podsjetimo, Jonathan Michael Majors je najprije je postao poznat nakon što je glumio u nezavisnom dugometražnom filmu The Last Black Man in San Francisco, a 2020. dobio je širu pozornost glumeći u HBO-ovoj televizijskoj seriji Lovecraft Country, za koju je nominiran za nagradu Primetime Emmy. Također je glumio Nata Lovea u vesternu The Harder They Fall iz 2021. godine i Jesseja L. Browna u ratnom filmu Devotion iz prošle godine. Od 2021. počeo je glumiti u Marvel filmovima kao različite verzije lika Kanga.

VIDEO Dalić i Gvardiol na Večernjakovoj ruži: 'Hvala vam što nas podržavate'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije