Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAJU SE OD ŠKOLE

Zdravko Marić godinama je u braku sa samozatajnom Natašom, prije toga bili su dugogodišnji prijatelji

Zdravko Marić odlazi iz Vlade na vlastiti zahtjev
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
06.07.2022.
u 11:13

Zdravko i Nataša upoznali su se u srednjoj školi, a zaljubili su se tijekom studiranja. Prije toga bili su dugogodišnji prijatelji. U sretnom su braku i imaju dvoje djece

Ministar Zdravko Marić iznenadio je sve svojim odlaskom iz Vlade. Dok je on često na meti medija i fotoreportera, njegova samozatajna supruga Nataša rijetko se pojavljuje u javnosti. 

Zdravko i Nataša upoznali su se u srednjoj školi, a zaljubili su se tijekom studiranja. Prije toga bili su dugogodišnji prijatelji. U sretnom su braku i imaju dvoje djece.

26.01.2020., Tele 2 Arena, Stockholm - Europsko rukometno prvenstvo, finale, Spanjolska - Hrvatska. Poznati na tribinamarPhoto: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Iako rijetko govori o privatnom životu, u travnju 2020. godine otkrio je da s obitelji provodi vrijeme tijekom pandemije.

– Prije tri godine klince smo naučili kartati belu i to se pokazao kao sjajan potez sada u vrijeme korone. Igramo obiteljski i to bude mrak. Kći najbolje prati karte i najbolje podnosi poraz. Ja nikad nisam znao gubiti, ali ponesem se sportski – ispričao je u podcastu BizCasting.

Nataša Marić sa suprugom pojavljivala se jedino na sportskim događajima, pa je tako snimljena 2019. godine u Stockholmu na rukometnoj utakmici Hrvatske i Francuske, a zatim i na i na polufinalnom meču ATP turnira u Umagu. 

20.07.2019., Umag - 30. Plava laguna Croatia Open Umag 2019. Polufinale, Dusan Lajovic (SRB) - Salvatore Caruso (ITA). Zdravko Maric Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Inače, Marić je nekoliko puta kazao kako je strastveni navijač, a tim je duhom je zarazio i svoju obitelj, uključujući i pokojnu baku s kojom je slušao prijenose utakmica na radiju. Voli i prati sve sportove, a najdraži mu je onaj školski i utakmice u kojem nastupaju njegova djeca. Trenutačno se veseli na televizijama pogledati neke reprize utakmica i mečeva.

– Kad to gledam, budem znojniji ja na tribinama nego oni koji igraju, bude tu jako srčanog navijanja, ali mi roditelji smo takvi, nekad malo i pretjeramo – zaključio je Marić

VIDEO: Nakon 14 godina braka razvodi se Jelena Karleuša: 'Nažalost, Duško se ne vidi kao dio naše obitelji'

Ključne riječi

Komentara 15

MA
Makbe
08:01 07.07.2022.

Stručan, marljiv, pametan i ppristojan čovjek . Čudi me da je tako dugo i mogao izdržati među tolikim zavidnim i lijenim kolegama ppogotovo iz oporbe. I sad mu još lekcije bestidno dijeli čovjek koji je godinama uzimao tj. krao našš novac za odvojeni život na koji nije imao pravo. Mariću, sretno dalje u životu.

ST
stomiovotreba
17:43 06.07.2022.

Nije samozatajna, nego jednostavno nevazna.

NV
novo vriijeme
20:31 06.07.2022.

Dođete u nebesa bogatog direktora propale firme Agrokor. Pitam se kad počinju ispadati je ostati iz ormara. I gdje sad odlazi u službi Plenkovića . Sa eurom se sigurno otvara neko masno mjesto u medjunarodnim bankama ili slično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije