Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks i TV

Zbog ucjene Letterman gledateljima otkrio da spava sa suradnicama

letterman
Reuters
Autor
Zorana Bajt
02.10.2009.
u 21:19

Kolega s CBS televizij, producent Robert Halderman tražio je od Lettermana dva milijuna dolara da u javnosti ne objavi detalje o brojnim seksualnim aferama.

Poznati američki televizijski voditelj David Letterman sinoć je javno priznao u svojoj emisiji da ga ucjenjuju zbog seksualnih odnosa s više suradnica te da se od njega traži dva milijuna dolara da u javnost ne izađu detalji svih afera.

– Želite li čuti dobru priču? – zapitao je Letterman publiku u studiju, nakon čega im je otkrio da je žrtva ucjene zbog nekoliko afera te da je prije tri tjedna primio paket u kojem je pisalo da postoje dokazi da je “učinio neke grozne stvari.”



– Sve je to bilo zastrašujuće. Ali odlučio sam to prijaviti policiji i svjedočiti o svemu. Priznao sam afere na svjedočenju. Želio sam zaštititi svoju obitelj jer bi bilo sramotno da se detalji objave u javnosti – kazao je poznati voditelj gledane emisije “The Late Show” američke mreže CBS-a, u kojoj su gostovale mnoge poznate osobe i političari, od Baracka Obame do Madonne.

Nakon toga priznanja Letterman je najavio reklame, a zatim nastavio govoriti o drugoj temi. Nije otkrio identitet osobe koja ga je ucjenjivala.

Prema pisanju američkih medija, riječ je o Robertu Haldermanu, 51-godišnjem redatelju i producentu, koji je nagrađen Emmyjem te koji je poznat po seriji dokumentarnih filmova “48 Hours”, u kojima je obrađivao različite teme, od Zimskih olimpijskih igra do terorističkih napada 11. rujna 2001.

Policija je uhitila Haldermana nakon što mu je poznati voditelj ispisao lažni ček na dva milijuna dolara. Halderman također radi za CBS, koji ga je suspendirao nakon što je uhićen. Halderman je optužen za ucjenu i prijeti mu kazna od pet do 15 godina zatvora. 

Konkurentska televizijska kuća Fox danas je objavila da je jedna od žena s kojom je Letterman imao aferu bila i njegova dugogodišnja asistentica Stephanie Birkitt. Par se navodno još donedavno sastajao iako je Letterman u braku.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
06:29 10.10.2009.

Vidite glupost kapitalističke globalizacije. Koga to interesira koga j...be ovaj starac.Daj ti radje , tko ucjenjuje po toj temi Hloverku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije