Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premješten za petak

Zbog bolesti gitarista Hladnog piva odgođen Rock Marinfest

hladno pivo
Marijan Sušenj/Pixsell
27.12.2011.
u 15:46

Vrijeme i mjesto održavanja ostaju isti, a sve kupljene ulaznice vrijede za novu večer, dok je i dalje u prodaji ostatak neprodanih ulaznica

Druga večer rock festivala "Rock Marinfest" u Vinkovcima koja se trebala održati večeras, odgođena je zbog bolesti gitarista grupe Hladno pivo. Koncert će se održati u petak.

Vrijeme i mjesto održavanja ostaju isti, a sve kupljene ulaznice vrijede za novu večer, dok je i dalje u prodaji ostatak neprodanih ulaznica.

"Rock Marinfest" je humanitarni vinkovački rock festival, nazvan po tragično preminulom gitaristu Marinu Pokrovcu, a ove se godine u klubu "Vanilla" održava četvrti put. U dva dana, na "Rock Marinfestu" nastupit će šezdesetak glazbenica i glazbenika, među kojima i zvijezde druge večeri - Hladno pivo. Uz popratni događaj - prodajnu izložbu fotografija s prošlogodišnjeg "Rock Marinfesta", organizatori će postaviti i štand s majicama, bedževima, CD-ima i predmetima koje će donirati glazbenici i ostali koji žele, a kompletan prihod ide u korist Udruge osoba s invaliditetom Bubamara iz Vinkovaca.

Prije nastupa u Vinkovcima, Hladno pivo će u četvrtak nastupiti na na Trgu maršala Tita u Rovinju u sklopu "Rovinj Music Festivala".

"Rovinj Music Festival" je festival kreativnoga glazbenog stvaralaštva te jedinstvena prilika da mladi neafirmirani izvođači i glazbeni sastavi prezentiraju svoj rad široj javnosti. Namjera organizatora ove godine bila je ugostiti još više glazbenika iz susjednih zemalja poput Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, te time osigurati međunarodni značaj festivala. U sklopu bogatoga revijalnog programa sudjelovat će i neke od najvećih zvijezda domaće glazbene scene, uključujući i Hladno pivo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije