Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna pjevačica

Žanamari se javila iz teretane pa poručila: 'Ovo tijelo žudi za dobrom zabavom'

Foto: Instagram screenshot
1/9
06.05.2023.
u 15:00

U komentarima su joj se javile i poznate Hrvatice poput Nede Parmać koja je upitala kako itko može trenirati pored nje, a Pamela Ramljak joj je poručila: "Bravo za disciplinu!"

Pjevačica Žanamari Perčić (41) u posljednje vrijeme ne izlazi iz teretane, a svoju liniju dovela je do savršenstva zahvaljujući tjelovježbi. Ponovno se javila iz teretane, a ovaj put poručila je da žudi za dobrom zabavom.

- Ovo tijelo žudi za uskom glamuroznom haljinom i pravim partyjem - napisala je pjevačica pored fotografije iz teretane. Na njoj pozira u crnim starkama, kratkim tigrastim tajicama i uskom crnom topiću koji je otkrio njezin bujni dekolte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

- Izvadite me iz teretane - napisala je dalje.

U komentarima su joj se javile i poznate Hrvatice poput Nede Parmać koja je upitala kako itko može trenirati pored nje, a Pamela Ramljak joj je poručila: "Bravo za disciplinu!".

Pjevačica je u posljednje vrijeme često isticala koliko vježba i koliko vremena provodi u teretani. Nedavno je o tome progovorila i u intervjuu.

- Pa zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko zbog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s kompleksima, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa - ispričala je Žanamari za InMagazin te objasnila kako pazi na prehranu.

- Muž kuha, ja volim jesti odmah kad dođem iz teretane pa ga nazovem da mi spremi, ali nije to ništa komplicirano. Jedem piletinu, posni sir, jaja, ribu, dakle sve što sadrži protein. Pojedem nekad i ugljikohidrate jer ja stvarno ne želim smršavjeti - pojašnjava. Objasnila je i da ima celulita.

- Pa što je žena bez celulita! Malo masnog tkiva je dobrodošlo i nikako to cure nemojte izgubiti, to je, ako ništa drugo, sada ekstremno in – dodala je Žanamari.

Inače, Žanamari na Instagramu pravi više gotovo 200 tisuća ljudi, a s pratiteljima često dijeli fotografije iz teretane ili u oskudnim odjevnim kombinacijama. 

VIDEO Supruga Žarka izvukla ga je iz pakla ovisnosti, a njezini roditelji nisu htjeli Stavrosa za zeta

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Startrack
17:56 06.05.2023.

Supljak. Kako god okrenes nemas sta radit u teretani vise od dva sata dnevno. Meni je maximum jedan sat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije