Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalila se

Žanamari objavila novu fotku i zavapila: 'Tražite od naših političara da se malo angažiraju oko ove teme'

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
30.12.2019.
u 11:05

Uz fotku na kojoj nosi military outfit objavila je četiri videozapisa Podgore, za koju tvrdi da je poplavljena i razrušena i da je to posljedica globalnog zatopljenja.

Pjevačica Žanamari Perčić objavila je fotografije na kojima je pozirala u crnom uskom topiću u Podgori, a sve to kako bi ljude navela na razmišljanje o globalnom zatopljenju. 

Uz fotku na kojoj nosi military outfit objavila je četiri videozapisa Podgore, za koju tvrdi da je poplavljena i razrušena i da je to posljedica globalnog zatopljenja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Htjela sam prošetati Podgorom, al’ ju je more doslovno poplavilo. Sve je razrušeno i pokriveno pijeskom. Ovo igralište je malo iznad pa je ostalo suho. Neće dugo. Globalno zatopljenje čini svoje. Dokad ćemo to ignorirati? Bavimo se politikom i nogometom, a naša obala kojom se dičimo i na koju se oslanjamo, naš Dubrovnik, i ostali dragulji na obali... njih uzimamo zdravo za gotovo. Ne samo mi. Ekološki osviještene ljude diljem svijeta ušutkavaju, ismijavaju i ignoriraju. Evo i na ovaj moj ‘mali’ post očekujem bar 5 komentara tipa ‘glupačo’ ‘što nisi uzela lopatu pa očistila pijesak umjesto da se naslikavaš’ i slično. Prvo kako znate da nisam? Drugo, oni s imalo soli u glavi znaju da će prvi idući valovi vratiti kompletan pijesak nazad i ponovo poplaviti čitav prvi red do mora. Ajmo radije istražiti dal’ išta može barem usporiti ovaj raspad sistema. Samo globalno kompletno mijenjanje navika i kompletnog načina života. Malo se informirajte, pa razmislite što možete promijeniti. Tražite od naših političara da se malo angažiraju oko ove teme, a ne samo proriču radna mjesta, neke fiktivne poslove koje će oni osigurati 😂 Idu po utakmicama umjesto da malo obidju upravo ova mjesta gdje je globalno zatopljenje počelo načimati planetu. #globalwarming #sealevelrise

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

 

“Htjela sam prošetati Podgorom, al’ ju je more doslovno poplavilo. Sve je razrušeno i pokriveno pijeskom. Ovo igralište je malo iznad pa je ostalo suho. Neće dugo. Globalno zatopljenje čini svoje. Dokad ćemo to ignorirati? Bavimo se politikom i nogometom, a naša obala kojom se dičimo i na koju se oslanjamo, naš Dubrovnik, i ostali dragulji na obali… Njih uzimamo zdravo za gotovo. Ne samo mi", piše u objavi pjevačice koja se požalila i nastavila:

"Ekološki osviještene ljude diljem svijeta ušutkavaju, ismijavaju i ignoriraju. Evo, i na ovaj moj ‘mali’ post očekujem bar pet komentara tipa ‘glupačo, što nisi uzela lopatu pa očistila pijesak umjesto da se naslikavaš’ i slično. Prvo kako znate da nisam? Drugo, oni s imalo soli u glavi znaju da će prvi idući valovi vratiti kompletan pijesak nazad i ponovo poplaviti čitav prvi red do mora.
Ajmo radije istražiti dal’ išta može barem usporiti ovaj raspad sistema", napisala je Perčić.

"Samo globalno kompletno mijenjanje navika i kompletnog načina života. Malo se informirajte, pa razmislite što možete promijeniti. Tražite od naših političara da se malo angažiraju oko ove teme, a ne samo da proriču radna mjesta, neke fiktivne poslove koje će oni osigurati. Idu po utakmicama umjesto da malo obiđu upravo ova mjesta gdje je globalno zatopljenje počelo načimati planet”, zaključila je je Žanamari.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar comparator
comparator
11:54 30.12.2019.

Podgora me je u ratu ugostila kad sam dolazio na južno bojište i to joj nikad neću zaboraviti . Pomozimo obnoviti ovu rivu i obalu našeg južnog mjesta !

ZA
zagabria2
11:34 30.12.2019.

Ne kužim iz kojih motiva objavljujete ovu ruku na srce srednjovječnu udanu ženu. Je li poznati pisac, otkrila je novi element, izumila električni auto?

DU
Deleted user
11:31 30.12.2019.

hahahaha cuj ovu hrvatsku gretu, podgora poplavljena zbog globalnog zatopljenja? obzirom da tucepi imaju nizu rivu onda je tamo vjerojatno egzodus :) kakva jadnica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije