Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda sapunice

Za Rosom iz Divlje ruže uzdisali su mnogi, a danas izgleda skroz drugačije

Foto: Youtube Screenshot
1/10
08.10.2018.
u 14:20

Verónica Castro gledatelje je osvojila ulogom Rose, a danas ima 65 godina i napravila je brojne estetske operacije

Meksička sapunica "Divlja ruža" uživala je veliku popularnost kad se početkom 90-ih počela prikazivati na HRT-u.

Siromašna, naivna i lijepa Rosa koju je glumila Verónica Castro svojom tužnom životnom pričom osvojila je publiku, a priča je tipična kao i u svom sapunicama, Rosa je siromašna i zaljubljuje se u bogataša i stotine je prepreka na putu da budu zajedno. Ta uloga proslavila ju je diljem svijeta, a posebnu popularnost uživala je u Kini i Rusiji gdje je na poziv obožavatelja bila i članica žirija u showu "Trenutak slave".

U vrijeme dok se serija krajem 80-ih snimala Veronica je bila 35-godišnjakinja i plijenila je svojom prirodnom ljepotom, sada u 65 godini izgleda sasvim drugačije i to zbog silnih operacija kojima je nastojala zaustaviti starost. Meksički mediji pisali su kako je imala barem deset operacija kojima je sasvim promijenila izraz svog lica i danas bi teško tko prepoznao da je ova glumica igrala Rosu u "Divljoj ruži". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#vivamexico @cristiancastro éste gallito si canta

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muy Orgullosa de mis hijos @michcastro y gracias #EduardoHidalgo

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial) on

 

 

Operirala je nos, jagodice lica i redovito 'pegla' bore botoksom, a jedino po čemu je gledatelji mogu prepoznati je ista natapirana frizura kakvu je nosila 80-ih. Sapunice je prestala snimati 2010. godine, a sudjelovala je i u celebrity verziji Big brothera.

Pogledajte koje turske sapunice su bile najgledanije

Komentara 2

Avatar fidelio
fidelio
15:39 08.10.2018.

Joj, ko je ono još ostario... sigurno ima u Santa Barbari! - Ne, to smo prošli tjedan, Cruza, sjećaš se? - A, da... A što je još ono bilo, Esmeralda? - Oni još nisu dosta stari, guglaj, nađi nešto... - Šta je to Roza Salvaje, aj pitaj Milicu iz marketinga, ona je metuzalem... - uff vidi ovu glavnu, kako se otromboljila... Imamo članak!!! :)

GV
golub Vaso
16:28 08.10.2018.

dinastija serija mi najmilija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije