Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Denis je rasplakao publiku koja žiriju poručuje da je bio nepravedan

Foto: Nova TV
1/12
08.10.2018.
u 08:38

Gledatelji u svojim komentarima poručuju članovima žirija kako su odmah morali stisnuti zlatni gumb i ovom talentiranom mladiću osigurati prolaz u polufinale.

Lavinu emocija pokrenuo je svojim nastupom u Supertalentu 20-godišnji Denis Barta.

Ovaj slijepi mladić koji ima epilepsiju i autizam i bez  pomoći roditelja ne može obavljati radnje poput pranja zubi ili hranjenja, ali jednu stvar radi sasvim samostalno i sa zadivljujućom lakoćom - svira klavijature i pjeva.

Njegova izvedba Oliverove "Oprosti mi pape" rasplakala je sinoć Maju Šuput i Martinu Tomčić, ali i sve u publici i pred malim
ekranima.

Zbog toga su gledatelji jučer komentirali kako je žiri bio nepravedan prema mladiću iz Sarajeva koji je pokazao nevjerojatan talent. Smatraju  kako je netko od članova žirija trebao pritisnuti zlatni gumb i omogućiti Denisu izravan ulazak u polufinale. 

 

 

-  Za koga su čuvali zlatni gumb. Pa ovaj dečko je taknuo srca svima. Zar to nije najveći talent danas. Respect roditeljima! On je zaslužio direktan prolaz u polufinale. Denis i mene si rasplakao i trebao si dobit zlatni gumb svaka čast! Ti si Hrvatski super talent i bez zlatnog gumba. Pa za koga čuvaju taj zlatni gumb? Žiri, sramim se u Vaše ime. Denise svaka čast. Najveći si!  Zašto mu niste stisnuli zlatni gumb? Ovo je talent i volja za život. Tata je zakon. Pozdrav obitelji i naklon do poda za trud oko djeteta - poručili su gledatelji u svojim komentarima na službenoj Facebook stranici Supertalenta.

 

Komentara 21

Avatar grbadeva
grbadeva
11:42 08.10.2018.

Mladić nije uopće trebao nastupiti. Dobar je u odnosu na to koliko je hendikepiran, ali ovo bi trebalo biti natjecanje dobrih. On nije pjevao ni svirao dobro.

DU
Deleted user
14:25 08.10.2018.

Preseravanje. Zao mi je decka i stvarno je velik trud i umijece i odricanje njegovih roditelja ali takva situacija NIJE za zabavni show tog tipa!

MA
maximinimax
15:13 08.10.2018.

Denis je u krivu emisiju došao. Ovo je zabavni program.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije