Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularna serija

Vratija se Stipe! Sugrađani Filipa Radoša bodre da bude još oštriji

'26.08.2011., Zagreb - Snimanje televizijske serije Stipe u gostima, na Marulicevom trgu. Glumac Filip Rados koji tumaci lik popularnog Stipe.   Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
Foto: 'Zarko Basic/PIXSELL'
1/3
26.08.2011.
u 22:00

Snimanje četvrte sezone popularne serije u produkciji Plavog filma nakon tri mjeseca bliži se kraju, a znatiželjni gledatelji glumce na ulici stalno ispituju što će biti s obitelji Ivić

Slušaju li vas nevjesta i sin? Dajte, Stipe, recite nam kakve su novosti u novim nastavcima! Kad ćemo vas opet gledati? – uzvikivali su prolaznici Filipu Radošu na Marulićevu trgu u Zagrebu, gdje su jučer snimane zadnje scene četvrte sezone popularne serije "Stipe u gostima" u produkciji Plavog filma koja će se prikazivati na HTV-u.

Splitski glumac sa svakim se strpljivo pozdravio i na kapaljku je nestrpljivim obožavateljima serije otkrivao detalje svojih novih dogodovština.

– Stipe, tako me oslovljavaju i Splićani i Zagrepčani. Eto baš nedavno bio sam na utakmici Dinama na Maksimiru i ispred stadiona su me navijači prepoznali i pitali: Kaj ti, Stipe, ne navijaš za Hajduk? Rekao sam da navijam za Hajduk, ali kad ne igra moj klub, uvijek navijam za sve hrvatske klubove. Poslije su me častili i pivom – prisjetio se Radoš samo jedne od zgoda koje mu se gotovo svakodnevno događaju otkako glumi Stipu.

S likom Dalmatinca koji iz Zagore dolazi u posjet sinu Ivi Iviću (Vedran Mlikota) i nevjesti Lani (Suzana Nikolić) u Zagreb poistovjećuju ga i prodavačice u dućanu.

– Prodavačica je hvalila Stipu dok sam plaćao na blagajni i na kraju mi je još ponudila umirovljenički popust od 20 posto koji su taj dan imali, što sam ja i prihvatio – niže glumac anegdote, u šali nam govoreći kako mu u Splitu uvijek kažu: Stipe, nisi u Zagrebu da izvodiš gluposti. Kaže kako su njegovi sugrađani u početku bili suzdržani oko njegova lika, ali sad ga bodre riječima da mora više pokazati zube drugima.

Zbog novih nastavaka Filip Radoš, kao i ostatak glumačke ekipe, cijelo ljeto proveo je u metropoli, što mu kaže nije bilo nimalo teško.

– S ostalim glumcima povezan sam i privatno, družimo se, a scenarij je ovaj put nadmašio sva očekivanja i mislim da smo zato s takvom lakoćom radili. Glumci koji su imali gostujuće uloge prekidali su godišnji kako bi došli na snimanje, to dovoljno govori – kaže Radoš kojemu je uloga Stipe 2008. donijela Nagradu hrvatskog glumišta u kategoriji glumačkog ostvarenja u TV drami. Uskoro se napokon vraća u svoj Split supruzi, kćerima i unucima.

– Supruga me posjećivala, a unuci još ne pričaju puno, ali kad me vide na ekranu, odmah reagiraju. Valjda me prepoznaju po mom brku koji stoji na braniku moje gornje usnice – šaljivo će splitski glumac. Otkrio nam je kako će u novim nastavcima Stipe i dalje imati svoju konstantu i inatiti se.

– Obitelj mu je i dalje najvažnija na svijetu, ali će se kao i uvijek svim silama truditi istjerati vodu na svoj mlin, no postat će malo tolerantniji – zagonetno kaže Radoš. Ali nije mogao skriti oduševljenje scenarijem. Ako takav bude i za petu sezonu, kaže, sigurno će se preseliti u Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 6

HR
hr76
02:58 28.08.2011.

Bravo Stipe! Trebali bi se navijači ugledati na tebe, kad smo u Europi, nije bitno je li Dinamo, Hajduk, Osijek... bitno je da je hrvatski klub i da se za njega navija!

PG
praseca gripa
23:21 26.08.2011.

Hvala Bogu!

DR
DRMagMa
01:06 27.08.2011.

Super što će biti ponovno serija na TV-u. Gledao sam dok su bile reprize (par epizoda) i tek tada shvatio kako je super serija, ali više nema repriza, tako da će i nove epizode dobro doći ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije