Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirali obožavatelje

Vjenčanje u Vegasu - glumica iz serije 'Igra prijestolja' rekla 'Da!' pred Elvisom!

Foto: PA/Pixsell
1/5
03.05.2019.
u 10:12

Glumica Sophie Turner i pjevač Joe Jonas, nakon dodjele nagrada, zaputili su se u kapelicu gdje su pred malim brojem uzvanika odlučili ozakoniti svoju ljubavnu vezu.

Sophie Turner i Joe Jonas službeno su vjenčani!

Nakon što je par napustio Billboard Music Awards, gdje je Joe nastupio sa svojom braćom, Nickom i Kevinom, zaputili su se u jednu kapelicu u Las Vegasu. Vijest je prvi objavio Diplo, svjetski poznati DJ, koji je na svom Instagram profilu objavio story na kojem lijepa glumica ulazi u crkvu u dugoj bijeloj haljini.

Diplo je cijelu ceremoniju počeo snimati uživo, a obožavateljima nije trebalo dugo da shvate o kojem je poznatom paru riječ. Turner, poznata po ulozi u seriji "Igra prijestolja", ušla je u kapelicu u pratnji prijatelja s kojima je prethodno bila na dodjeli nagrada. Pokrivena velom, Sophie je do oltara hodala uz zvukove pjesme "Speechless", koju je izveo popularan country dvojac, Dan + Shay.

DJ, koji je svima obznanio sretnu vijest, nije bio samo gost na svadbi, već je bio zadužen za i dobru glazbu, što je na Instagramu snimio mladoženja, Joe Jonas. S obzirom na to da je vjenčanje održano u Vegasu, obred je predvodio ni manje ni više nego lažni Elvis.

Sophie je vijest o zarukama s članom popularne grupe Jonas Brothers, koji su nedavno objavili svoj povratak na scenu, najavila u listopadu 2017. godine, a vjenčanje u Vegasu nitko nije očekivao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije