Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez, spojleri!

Pogledajte tko je glumac koji je utjelovio Noćnog kralja u 'Igri prijestolja'

Foto: Youtube Screenshot
1/5
30.04.2019.
u 21:06

Riječ je od Vladimiru Furdiku podrijetlom iz Bratislave, koji Noćnog kralja glumi od 6. sezone. Naime prije njega je taj lik utjelovi Richard Brake, koji je glumio u komediji Spy i televizijskoj drami Ray Donovan.

Nakon što je Arya Stark uništila Noćnog kralja, neuobičajenim potezom bodeža, vrijeme je da upoznamo glumca koji stoji iza čudovišta koje je tjeralo strah u kosti likovima iz serije 'Igra prijestolja'.

Riječ je od Vladimiru Furdiku podrijetlom iz Bratislave, koji Noćnog kralja glumi od 6. sezone. Naime prije njega je taj lik utjelovio Richard Brake, koji je glumio u komediji Spy i televizijskoj drami Ray Donovan. Kako se ta serija snimala u isto vrijeme kao i 'Igra', više nije mogao glumiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Greetings from the Canary Islands free day before shooting #Vladimir Furdik #Night King #Vlad Furdo

A post shared by Vladimír Furdík (@vladimir_furdik_) on

Furdik, u filmskoj industriji poznatiji kao Furdo probio se u Hollywoodu kao kaskader u filmu 'Tri mušketira' s Charliejem Sheenom i Kieferom Sutherlandom. On je jedan od malobrojnih kaskadera koji su se odlučili baviti glumom. No iako je već postao prepoznatljivo lice i svi su se slagali da je kvalitetan glumac, još uvijek nije prestao raditi kao kaskader.

Radio je i na filmovima kao što su Thor i James Bond: Skyfall, a naučio je i dobro mačevati što mu je kasnije uvelike pomoglo.
Zanimljivo je da zapravo uopće nije fan serije 'Igra prijestolja'.

Komentara 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije