Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljuljani sklad

Victoria i David Beckham pred razvodom?

victoria beckhma
afp
29.04.2010.
u 11:16

Prije tri godine dobila je romantično putovanje u Pariz. Godinu nakon toga krevet joj je prekrio laticama crvenih ruža. Ove godine ništa od toga...

Victoria Beckham boji se da će je suprug David ostaviti. Strahovi su se pojavili oko njezina rođendana, koji je nogometaš umalo zaboravio. Umjesto egzotičnog putovanja i zakupljivanja otoka, ove godine dobila je samo putovanje u posljednji trenutak i "putnu" svađu. Izvori bliski paru tvrde da 36-godišnja Victorija zbog toga ne prestaje plakati.

- Prije tri godine dobila je romantično putovanje u Pariz. Godinu nakon toga krevet joj je prekrio laticama crvenih ruža. Ove godine rođendana se sjetio u zadnji trenutak, otputovali su bez riječi i vratili se posvađani - kazao je prijatelj para.

Dok se Beckhamovi nadaju da će odnos izgladiti, njihovi prijatelji plaše se da to neće biti moguće. Pogotovo ako David u Južnu Afriku, na Svjetsko prvenstvo u nogometu, otputuje bez Vicky.

- U lipnju će se razdvojiti. Ona neće putovati u Afriku jer David neće igrati... Mislim da će to biti pogubno za njih - kazao je prijatelj.

- Njihovi odnosi nikad nisu bili ovako loši. Njegova ozljeda, njezine obveze i neslaganje oko rađanja još jedne bebe u njihovu su braku napravili oluju - tvrde izbori bliski Beckhamima.

Komentara 3

JA
jankoprekobrda
15:51 29.04.2010.

Ih da je moja zena vec bi odavno bila na mijesecu, samo bi rasirila ruke i kada bi je torpedirao punim sutom u straznjicu zavrsaila bi ravno na mijesecu, kravetina jedna glumpava.

Avatar punkufer
punkufer
12:48 29.04.2010.

Ama, tko ih j...

AG
Agramer198
15:12 29.04.2010.

Plačem u sebi.. -.-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije