Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalio se

Veliki uspjeh Dine Jelusića u Japanu! Osvojio je laskavu titulu: 'Počašćen sam'

jelusic
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/22
16.01.2024.
u 22:30

Najveći japanski magazin, Burn, proglasio me najboljim tekstopiscem u 2023. godini, pjesmu Follow the blind man najboljom pjesmom, a bend Jelusick opisao je kao najsjajniju nadu. Zaista sam počašćen - napisao je Dino na Instagramu.

Domaći glazbenik Dino Jelusić (31) na društvenim mrežama pohvalio se novim svjetskim uspjehom. - Najveći japanski magazin, Burn, proglasio me najboljim tekstopiscem u 2023. godini, pjesmu Follow the blind man najboljom pjesmom, a bend Jelusick opisao je kao najsjajniju nadu. Zaista sam počašćen - napisao je Dino na Instagramu, a u komentarima su se odmah počele redati čestitke.

Pjesma 'Follow the blind man' našla se na prvom, istoimenom albumu kojeg je Dino objavio prošle jeseni sa svojim bendom Jelusick, koji je sada u Japanu proglašen za 'novu nadu'.

Inače, glazbenik često komunicira s pratiteljima na društvenim mrežama, a tamo ih je u prosincu obavijestio o prevari. Naime, glazbenik je nedavno postao žrtva krađe identiteta. Kako je objavio na Instagramu, netko je otvorio lažne profile na njegovo ime, i slao poruke drugima. O tome ga je obavijestila jedna pratiteljica.

- Hej, može li se što napraviti s ovim tvojim lažnim profilima. Mene je dodalo njih pet u dva dana, ali problem je što se javljaju ljudima i mlađim djevojkama i svašta pišu. ja sam prijavila, ali ne znam znaš li ti da prave gluposti, napisala mu je pratiteljica. 

- Ljudi. Ovo je moj jedini profil. Ostalo sve je fejk. Ne snosim posljedice za scammove i lažne profile, poručio je Jelusić.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Matija Vuica: 'U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije