Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživaju s najdražima

Vatreni su za dobar ljetni odmor odabrali našu obalu: Najljepša zemlja

Foto: Instagram
1/6
29.06.2022.
u 08:00

Hrvatski reprezentativci fotografije s ljetovanja dijele na društvenim mrežama što je sjajna promocija naše obale

Stanku od klupskih obveza i utakmica reprezentacije neki od naših nogometnih reprezentativaca iskoristili su za odmor te na društvenim mrežama s brojnim obožavateljima podijelili u čijem društvu uživaju ovih dana.

Fotografije koje je na Instagramu objavio Luka Modrić, na kojima je sa svojom obitelji te suigračem iz reprezentacije Mateom Kovačićem, njegovom suprugom Izabel i njihovim sinom Ivanom, u manje od 24 sata dobile su više od pola milijuna lajkova. Igrač madridskog Reala i kapetan hrvatske reprezentacije uz fotografije koje su snimljene na otočiću Vela Stupa u blizini Korčule napisao je: "Ljeto s obitelji". Obožavatelji su odmah primijetili zanimljiv modni detalj, Lukine retro naočale, a u komentarima javili su mu se i Ivan Rakitić te nogometaši Marcelo, Iker Casillas i Roberto Carlos. Obitelji Modrić i Kovačić veže prijateljstvo i kumstvo i često godišnje odmore provode zajedno, a Luka je sudjelovao i u modnoj kampanji brenda Lunilou iza kojeg stoji Mateova supruga Izabel.

Prije dolaska na Jadran, Luka se sa suprugom Vanjom odmarao i u Portofinu u Italiji, a sudeći prema fotografijama paparazza koji su ih snimili na jahti i tijekom ručka u restoranu, bio je to odmar samo za njih dvoje, bez djece Ivana, Eme i Sofije. Veliko zanimanje javnosti, navijača i pogotovo ženskog dijela publike privukao je i dolazak Borne Sose prošle godine u hrvatsku reprezentaciju. Taj reprezentativni branič objavio je fotografije s odmora na Jadranu, ali nije htio otkriti na kojoj se točno lokaciji nalazi. Podijelio je nekoliko fotografija s jahte kojom je plovio i uz njih napisao: "Najljepša zemlja". Kasnije se pohvalio i fotografijama na kojima trenira jer ni tijekom odmora ne želi ispasti iz forme.

Višemjesečna šuškanja o tome da je Šime Vrsaljko u vezi s Kajom Vidmar potvrdila je sama slovenska manekenka objavom njihove zajedničke fotografije snimljene na brodu. Kaja, koja je nedavno rodila, pokazala je kako provodi prve dane ljeta u društvu Šimine majke Branke te Meri Rašin, djevojke Vrsaljkovag brata Marija. Zajedno su plovile na luksuznom gliseru i uživale u pravom ljetnom provodu. Kaja je snimkama potvrdila i da ju je Šimina obitelj odlično prihvatila. Josip Juranović i njegova zaručnica Lana Miholjević odmor su iskoristili za posjet gradu ljubavi i svjetla - Parizu, gdje su zasigurno još jednom proslavili nedavne zaruke. Preko Atlantika na godišnji odmor, a ujedno i na mali medeni mjesec, zaputili su se Duje Ćaleta Car i njegova supruga Adriana. Boravili su u New Yorku te su ga razgledali i helikopterom iz zraka, fotografirali se ispred memorijalnog centra ''Ground Zero'', posjetili Central Park te jednu od najpopularnijih lokacija u New Yorku - ulicu u kojoj se nalazi stan Carrie Bradshaw.

Vedran Ćorluka više ne igra za reprezentaciju, ali je član stručnog stožera. Odmor je proveo aktivno, u vožnji biciklom i sudjelujući na događaju "Haute Route", a nakon toga se sa suprugom Frankom Batelić otputio na kraći odmor u Rim. Član vatrenih i nogometaš škotskog Celtica Josip Juranović prvo je objavio, sa zaručnicom Lanom Miholjević, fotografije iz Splita, a par je na njegovu profilu na Instagramu kasnije objavio i fotografiju iz Pariza. Inače, poznato je da većina naših reprezentativaca za pravi ljetni odmor uvijek bira hrvatske destinacije i time ujedno promovira našu obalu koju zahvaljujući i njima svake godine posjećuje sve više stranih zvijezda koje su redovito očarane prirodnim ljepotama Hrvatske.

Komentara 7

Avatar comandante
comandante
08:08 29.06.2022.

Lukica zaboravio svoje cvike pa popalio od djece

KO
koraknaprijed
08:50 29.06.2022.

Svaka čast svima .

LL
lijepa_li si
08:29 29.06.2022.

svoji međ svojima! ùživaju, odmaraju se, troše. zaslužili su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije