Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nerazdvojan par

Uz poeziju, njihova ljubav i dalje je jaka

Julius Meinl
Foto: Promo
1/19
22.05.2014.
u 10:18

Mara Bratoš i Nikša Kušelj samo su mali broj poznatih koje je u četvrtak navečer privuklo otvorenje Julius Meinl Poetry Cafea

Mara Bratoš i Nikša Kušelj samo su mali broj poznatih koje je u četvrtak navečer privuklo otvorenje Julius Meinl Poetry Cafea u nekadašnjoj zagrebačkoj Kinoteci. Ljubav poznatih Dubrovčana i dalje je jaka, koja se prije godinu dana iz prijateljstva pretvorila u nešto više.

Glumci Andrej Dojkić, Nera Stipičević, Marijana Mikulić, Kristina Krepela i Marija Borić, književnica Sanja Pilić, glumica Katarina Baban i djevojke iz glazbenog dvojca Meritas, također su posjetili mjesto na kojem će poezija živjeti 24 sata dnevno.

Voditeljica i domaćica otvaranja Poetry cafea bila je Antonija Blaće.

Julius Meinl Poetry Cafe nastavak je priče branda Julius Meinl, započete početkom ove godine Poetry projektom. Tako je na prvi dan proljeća više od 255 lokala diljem Hrvatske u kojima se točila Julius Meinl kava, valuta plaćanja bila poezija te je na taj dan preko 22.000 ljudi platio Julius Meinl kavu svojim stihom, poezijom.

>>Zaljubljeni Mara Bratoš i Nikša Kušelj uživali u vožnji tramvajem

Foto: Promo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije