Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa

Urlanje u TV studiju: Pjevačica napala Nedu Ukraden

Foto: Instagram
1/8
19.12.2019.
u 10:21

Mira Škorić prigovorila je Nedu Ukraden jer se žalila da zvuk nije bio dobar u trenutku kada je počela pjevati.

Na snimanju televizijskog novogodišnjeg programa došlo je do verbalnog okršaja Nede Ukraden i Mire Škorić, prenose mediji u Srbiji.

Osoba koja je bila  prisutna na snimanju RTS-ovog novogodišnjeg programa kaže kako je Mira napala Nedu koja se požalila da joj je zvuk loš. Ukraden je počela pjevati i shvatila je da je zvuk loš i tražila je da se popravi, a nakon toga je Škorić počela urlati na nju, piše Alo.

- Što ti glumiš ludilo?! Sad se i u ton razumiješ! Jesi li ti tonac?! Što smo mi ovdje, budale? Svima je dobar, samo tebi ne valja - vikala je Mira. Neda Ukraden nije se obazirala na Mirino vikanje po studiju i samo je i dalje tražila da se zvuk popravi. 

- Točno je da je prigovorila, odnosno dobacila nešto, u stilu: 'Ako sad svi budemo zadržavali i žalili se, nikada nećemo završiti i otići kući'...  Ne zamjeram osobi koja tako reagira. Normalno je da svako želi što bolje čuti ton, a ne da budeš pretih ili 'falš', ali dobro - rekla je.

Dodala je kako svi svom poslu pristupaju onako kako misle da bi trebali, a ona želi da sve bude savršeno kada nastupa. 

Ključne riječi

Komentara 8

ŠK
Škorpija
12:29 19.12.2019.

Koja ličnost Neda neću nikad zaboraviti kako je pljuvala po hr narodu na TV crne gore pitam se zašto se vratila u hr!!

DD
dobar.d
10:31 19.12.2019.

Prigovorila je Nedu Ukraden?!?!? Danas je VL bio u drustvu Kolinde? Naslov drugog clanka : Mamic se javio iz BiH i odmah je stigao!?!?! Gdje? U VL?

PR
PrimoracRi
11:27 19.12.2019.

Libo me taki za komšiluk. popustite malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije