Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Umirovljenica iz Splita mirovinu je zaradila u zatvoru i tvornici, a kaže da ju je Šuput pozvala u show

Foto: Nova TV
1/4
01.11.2021.
u 10:00

Naime, Branka je otpjevala 'Nima Splita do Splita, pjesmu naše glazbene dive Tereze Kesovije, a osim toga, na molbu pjevačice i članice žirija, maje Šuput, otpjevala je i pjesmu 'Ako me ostaviš' legendarnog glazbenika Miše Kovača.

Simpatije publike u Supertalentu dobila je Branka Čikeš, umirovljenica iz splita. Naime, Branka je otpjevala 'Nima Splita do Splita, pjesmu naše glazbene dive Tereze Kesovije, a osim toga, na molbu pjevačice i članice žirija, maje Šuput, otpjevala je i pjesmu 'Ako me ostaviš' legendarnog glazbenika Miše Kovača. 

- Majo došla sam na tvoj poziv. Ja vjerujem u te, vjeruj i ti u mene - kazala je Čikaš prije no što je izašla na pozornicu. 

- Je l' se mi znamo? Mi se ne znamo. Kako sam vas ja pozvala? - pitala ju je Maja, a umirovljenica je odlučila pojasniti.

- Reklama na televiziji bude u kojoj vi kažete – prijavite se. I ja sam se prijavila - kazala je. 

Čikeš je, inače, svoju mirovinu zaradila u Jadrantekstilu u knjigovodstvu, no isto tako i u zatvoru u sobi 206. na petom katu. U mirovini je 24 godine. 

 

Nakon što je Maja naručila pjesmu 'Ako me ostaviš', a Branka otpjevala prve stihove, Martina je stisnula 'X'. 

- Vaša osobnost ima mjesta u Supertalentu, ali Vaš talent ne - kazala je Tomčić. 

Zanimljivo je i da je Brankina prijava na pokazivanje talenta na pozornici potaknula i njenu prijateljicu Sabinu Čorbić Šindilj, no izvedbom pjesme 'Chiquitita' grupe Abba nije oduševila žiri, te je dobila četiri 'X-a'. 

- Vi imate dobar glas, ali nemojte se ovako više izlagati - kazala je Martina.

VIDEO Anatacha iz Supertalenta dirnula mnoge tužnom sudbinom: “Majka mi se javila i rekla da je pogriješila, a zvao me i otac”

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
11:41 01.11.2021.

ova iz tog žirija ima 4,67 kg šminke i pudera na licu, vidljivo sa Mjeseca.

Avatar Golum
Golum
10:33 01.11.2021.

Jel ova bila zatvorenik ili je bila zaposlenica zatvora? Nije mi jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije