Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razvodili su se

Udovica slavnog voditelja bijesna zbog tajne oporuke: 'Idem na sud, prvu smo napisali zajedno'

FILE PHOTO: Larry King and his wife Shawn arrive at the Vanity Fair Oscar Party at Mortons in West Hollywood, Ca..
Foto: PHIL McCARTEN/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
16.02.2021.
u 13:30

To se dogodilo dva mjeseca nakon što se rastao od supruge Shawn koja sada tvrdi da će ići na sud osporavati oporuku jer je uvjerena da je netko na njega utjecao za vrijeme pisanja oporuke. Prvu, kaže, napisali su zajedno 2015. godine.

Udovica Larryja Kinga, Shawn King (61) tvrdi da nije znala za tajnu oporuku koju je napisao prije smrti, a u kojoj piše da sav svoj novac ostavlja djeci. 

Naime, King je 2019. u listopadu dodao u oporuku da se u slučaju njegove smrti 2 milijuna dolara dijeli jednako na njegovo petero djece. To se dogodilo dva mjeseca nakon što se rastao od supruge Shawn koja sada tvrdi da će ići na sud osporavati oporuku, jer je uvjerena da je netko na njega utjecao za vrijeme pisanja oporuke.

Prvu, kaže, napisali su zajedno 2015. godine. 

– Još uvijek postoji ta oporuka i još uvijek je valjana – rekla je Shawn. Situacija s njegovim nasljedstvom već je bila komplicirana i prije voditeljeve smrti, jer je King u oporuku uključio i svoje dvoje djece koji su preminuli 2020. u razmaku od godine dana. 

Sad je još kompliciranije jer Kingov razvod od Shawn nije bio finaliziran kada je preminuo

Shawn je dodala da su iznenađeni i njihovi sinovi Chance i Cannon, koje su dobili u braku koji je trajao čak 22 godine, najdužem braku voditelja koji je pred oltar vodio više žena. 

Podsjetimo, Shawn je nedavno progovorila o svojim posljednjim trenucima s njim. Za Entertainment Tonight rekla je kako su u bolnici uspjeli uspostaviti FaceTime, no da mu je bilo teško razgovarati. "Jedina poruka za koju se pobrinuo da je čujem bila je: 'Volim te, čuvaj dječake', kazala je Shawn. Shawn i Larry imaju dva sina, 21-godišnjeg Chancea i 20-godišnjeg Cannona. Larry ima još i najstarijeg sina, 59-godišnjeg Larryja Kinga Jr. iz braka s bivšom suprugom Annette Kaye.

Larry je umro u medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Angelesu u dobi od 87 godina. Njegova bivša supruga, šesta u nizu, Julia Alexander rekla je da je umro od koronavirusa, od kojeg je obolio u prosincu, no Shawn je to negirala. 

"Umro je od infekcije, sepse. Napokon je bio spreman za polazak, reći ću vam to. Pobijedio je virus, ali to je ostavilo posljedice na njegovo tijelo. Onda ga je nepovezana infekcija konačno odvela, ali nije se lako predao", ispričala je Shawn koja je i sama s Larryjem bila usred postupka za razvod. U intervjuu je otkrila i kako je izgledao pokop.

"Bila je prisutna samo obitelj, nosili smo Larryjeve prepoznatljive tregere", rekla je i dodala: "I bilo je lijepo, puno ljubavi, jednostavno savršeno, savršeno. Bila je to obitelj. Nije bilo showbizza, ne, ništa od toga. Bilo je prekrasno."

Ključne riječi

Komentara 1

HA
Hanok
14:52 16.02.2021.

A sada, ženska zaslužuje nešto jer je ipak bila s njim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije