Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI NA VALENTINOVO

Nakon vijesti da je Meghan opet trudna, stigla je reakcija kraljevske obitelji

Foto: IPA/PIXSELL
1/13
16.02.2021.
u 10:10

Inače, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, princ Harry i Meghan Markle, imaju sina Archieja rođenog u svibnju 2019. godine.

Meghan Markle (39) i princ Harry (36) na Valentinovo su objavili da čekaju drugo dijete, a sada je stigla reakcija s dvora.

"Njezino Veličanstvo, vojvoda od Edinburgha, princ od Walesa i cijela obitelj su oduševljeni i žele im sve najbolje", navodi se u izjavi te naglašavaju da je obitelj presretna. Na isti način svoju trudnoću je prije 37 godina Buckinghamska palača objavila da je princeza Diana trudna s drugim djetetom, odnosno da će stariji William dobiti brata Harryja.

Podsjetimo, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa već imaju sina. Archie je rođen u svibnju 2019. godine i trenutno je sedmi u redu za britansku krunu, ali nema titulu. 

Par je odstupio sa svih kraljevskih dužnosti prošle godine te su se preselili u Los Angeles.  Na sretnoj vijesti čestitao im je na Instagramu i dugogodišnji prijatelj, fotograf Misan Harriman

Meghan je prije nekoliko mjeseci otkrila da je u srpnju prošle godine izgubila bebu

Meghan je za New York Times otkrila detalje o bolnom gubitku. Dogodilo se to, prema njezinim riječima, za vrijeme presvlačenja njihova prvorođenca Archieja, a bol je opisala kao oštar grč. Nadalje opisuje kako se i razboljela, a neko vrijeme provela je u bolnici sa suprugom Harryjem dok su tugovali za bebom koju su izgubili. Tvrdi kako je u jednom trenutku shvatila da nešto nije u redu. 

– Nakon što sam mu promijenila pelenu, osjetila sam oštar grč. Pala sam na pod s njim, pjevajući uspavanku da nas oboje smirim. Veseli ton kao jak kontrast mom osjećaju da nešto nije u redu. Znala sam, dok sam držala svog prvorođenca, da gubim svoje drugo dijete – opisala je Meghan dodajući kako se sve to dogodilo jednog srpanjskog dana, koji je počeo posve normalno. Tog se dana probudila, nahranila pse, pospremila Archiejevu odjeću i bojice, svezala kosu u rep te posegla za Archiejem u kolijevku. – Nekoliko sati poslije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći muža za ruku. Osjetila sam mirnoću njegova dlana i poljubila sam ga. Bilo je sve mokro od naših suza. Dok sam gledala u bijele hladne zidove, pokušala sam zamisliti kako ćemo ovo prebroditi – bila je emocionalna Markle u članku koji je napisala, a u njemu je otkrila detalje odnosa s Harryjem nakon tužnog događaja. 

Foto: PA/Pixsell

– Sjedila sam u tom krevetu, gledala sam kako se mužu slama srce dok je pokušao držati moje i shvatila sam da je jedini način da počnemo zacjeljivati da ga pitam prva: "Jesi li O.K.?" – kaže Markle. Harry i Meghan su, podsjetimo, u studenome prošle godine otišli živjeti u Kanadu, ali su se u ožujku situirali u Los Angelesu. Zadnje pojavljivanje u sklopu kraljevskih dužnosti bilo im je 31. ožujka ove godine te su nakon odlaska u Ameriku tek dvaput posjetili Ujedinjeno Kraljevstvo, ali sina Archieja nisu poveli sa sobom. 

Harry i Meghan su u studenome 2019. godine otišli živjeti u Kanadu, ali su se u ožujku iduće godine situirali u Los Angelesu. Zadnje pojavljivanje u sklopu kraljevskih dužnosti bilo im je 31. ožujka 2020. te su nakon odlaska u Ameriku tek dvaput posjetili Ujedinjeno Kraljevstvo, ali sina Archieja nisu poveli sa sobom. 


 

Komentara 2

LI
liliZG
14:46 16.02.2021.

dio njene ispovijest gubitka djeteta i je toliko poetska kao da ju je napisao nekakav scenarist iz holivuda.

AV
avanger
11:01 16.02.2021.

Pa što su očekivali, kad ti princ oženi garavu, da bude garava unučad trčakarala britanskim dvorcima, kako da ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije