Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE BEZ DODIRA

Melanija opet 'ponizila' Donalda pa za osvetu 'dobila po guzi'

Donald i Melania Trump
Foto: Reuters
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
23.05.2017.
u 21:02

Predsjednički zrakoplov Air Force One sletio jeu rimsku zračnu luku Fiumicino, gdje je bio raspoređen velik broj redarstvenika. Mediji su primijetili kako predsjednik Trump opet nije uhvatio prvu damu Melaniju za ruku, no "za osvetu" lagano ju je udario po stražnjici.

Donald Trump večeras je doputovao u Rim, prvu postaju na putovanju Europom u sklopu svoje prve inozemne turneje nakon preuzimanja predsjedničke dužnosti, gdje će se u srijedu ujutro sastati s papom Franjom.

Ovo je treća postaja na putovanju tijekom kojega je posjetio Saudijsku Arabiju, Izrael i palestinska područja, a nastavit će se posjetom Bruxellesu, gdje se održava summit NATO-a, te odlaskom na Siciliju, gdje će u Taormini sudjelovati na sastanku G7.
Predsjednički zrakoplov Air Force One sletio je u rimsku zračnu luku Fiumicino, gdje je bio raspoređen velik broj redarstvenika. Mediji su primijetili kako predsjednik Trump opet nije uhvatio prvu damu Melaniju za ruku, no "za osvetu" lagano ju je udario po stražnjici.

U srijedu ujutro američki predsjednik će se u Vatikanu sastati s papom Franjom, s kojim se ne slaže u većem broju pitanja, kao što su imigracija, gospodarski liberalizam, prodaja oružja i smrtna kazna.

No dvojica čelnika mogla bi se usredotočiti i na sličnosti u stajalištima, poput odlučne borbe protiv pobačaja.
Trump će se zatim u palači Quirinal sastati s talijanskim predsjednikom i s premijerom, dok će njegova supruga Melania posjetiti bolesnu djecu u bolnici Bambino Gesu, a njegova kći i savjetnica Ivanka katoličku zajednicu Svetog Egidija u središtu Rima, gdje će razgovarati o suzbijanju krijumčarenja migranata.

Zrakoplov Air Force One odvest će američkog predsjednika u srijedu poslijepodne u Bruxelles, gdje ga očekuju belgijski kralj i premijer, a u četvrtak se sastaje s europskim čelnicima i s kolegama u NATO-u.

Trump se nakon toga vraća u Italiju, gdje će u petak i u subotu sudjelovati na summitu G7 u Taormini.

Komentara 11

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
22:11 23.05.2017.

Za osvetu, svakako... VL to sigurno zna.

NA
narod1
00:52 24.05.2017.

KOje vi gluposti pišete to je za povijest

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:03 24.05.2017.

ok, vec svi znamo da vam je soros vlasnik, i da jednostavno morate pisati bilo sto negativno o legalno vecinom izabranom predsjedniku USA...Sjasite malo napokon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije